Hop til indhold

Koneko

Members
 • Antal indlæg

  48
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Koneko

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 • Fødselsdag Marts 23

Personal Information

 • Interests
  Dyr (især katte), mennesker (venner og familie), Japan (manga og anime) og musik (Glam og alm. rock)
 • Occupation
  Arbejdsløs
 1. Hejsa Jeg kunne godt tænke mig at høre nogle anbefalinger af tørkost til en langhårsblanding.. Jeg har overvejet royal Canin Indoor Long hair.. Og måske Royal Canin Maine Coon racefoderet, der er jeg dog i tvivl, eftersom hun kun er ½ Maine Coon.. Hvilke andre mærker bruger i selv? For så vil jeg lure nærmere på de mærker.. Kender i noget der er godt til at bekæmpe hårboller? For det er et problem herhjemme.. Håber i kan hjælpe og gøre mig klogere..
 2. Velkommen til da.. :3
 3. Koneko

  Hej!

  Hello and a warm welcome.. Hope you'll enjoy being here.. And don't hesitate to ask if you need help with anything.. Both language wise and cat problems.. We'd love to help..
 4. Pokie er rigtig blevet et hyggedyr, efter jeg har fået et ordenligt TV i lejligheden og ser nogle timer TV dagligt.. Næsten altid med Pokie liggende tæt op af mig og ser jeg Animal Planet (det gør jeg tit) og er der katte på skærmen, så ser Pokie også TV.. <3 Jeg så et special pogram om racekatte tidligere i dag og Pokie var ikke til at råbe op..
 5. Niiice, sikke en masse gode forslag der kom på banen der.. Dog har Pokie ingen pelsknuder nu, men hvis uheldet skulle være ude igen.. Så er det rart at vide at der er råd.. :3
 6. Det eneste sted jeg ikke kan eller vil have Pokie med, er i sengen.. Det er en 90 cm bred seng og selv alene føles den lille.. Men Pokie gider så heller ikke sove sammen, da jeg ligger for uroligt.. Desuden er kattehår i sengen ikke så optimalt for min næse.. Det for jeg totalt fnidder af..
 7. Pokie har været rigtig kæle kæle i dag.. Sågar overfor min støttekontakt person som hun aldrig har mødt før.. Så man må sige at hun er i godt lune i dag.. :3 Aw.. Godt du fik det ordnet i dag.. En sur kat er ikke sjov at være i hus med.. Håber det er den eneste erfaring du får med hjertefejl, for det er da noget værre skidt..
 8. Lyder da godtnok til at den dame havde lidt problemer selv.. O__o Stakkels kat..
 9. Pokie er heller ikke lige just glad ved hundende.. Men hun troner for det meste bare øverst i kradsetræet, eller som sidst i vindueskarmen.. Jessie mine forældres nye vuf fik et dask med poten (ganske selvfortjent) fordi hun stak hovedet helt tæt på Pokie.. Det er også svært at holde øje med med 2 hunde hele tiden synes jeg.. O__o Hehe.. Det gør gæsterne gerne af sig selv hen af vejen.. Men lidt hurlumhej undgås nok ikke, med "mange" mennesker på lidt plads.. Og 2 hunde igen.. Aw.. Håber ikke der er noget slemt galt med ham..
 10. Så skal man passe på der ikke kommer en kat i klemme..
 11. Velkommen hid.. Lyder som et hjem fuld af liv og glade dage.. :3
 12. Velkommen til.. :3 Skriverierne skal nok komme.. Glæder mig til at høre om den lille Mille..
 13. Det gik superfint det hele.. Og på Lørdag kommer der mennesker igen, for der holder jeg fødselsdagsfest for familie og venner.. :3 Og synes også børstningen går ok.. Glemmer engang imellem at børste hende eller udskyder det til dagen efter, men har ingen knuder fundet endnu.. Så det må siges at gå som det skal.. Og nu er krapylet lige gået på WC *forbereder sig på slem stank*..
×
×
 • Tilføj...