Hop til indhold

Landbo

Members
 • Antal indlæg

  444
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Landbo last won the day on Juni 15 2017

Landbo had the most liked content!

Community omdømme

13 Good

Om Landbo

 • Rang
  Kattedebatør af 2. grad
 • Fødselsdag 29-06-1955
 1. kat nummer 2?

  Så mange kan jeg godt love dig der ikke er aktive her. Men det er desværre ikke til at vide hvordan kattene opfatter situationen. Så er det og håbe at han og kattene er med på ordningen.
 2. Sødeste kattevideo ever!

  Hej. Ja de videoer findes der i titusindvis af på YouTube og de andre sider. Men hvorfor er lige den video her den bedste ? Hilsen BetteMis og Leif.
 3. KatteMor her 😃

  Hej. Velkommen til. Der er meget liden aktivitet her, så du har stor indflydelse på hvordan forum skal køre/fungere. Flotte katte. Selv har jeg en kælepotte af en huskat, der er så forkælet at hun har egen dør til spisekammeret udendørs, hvilket der bliver brugt rigtig meget. Hilsen BetteMis og Leif.
 4. Cimba er efter Marie 😔

  Hej. Går ud fra det er indekatte du har. Hvis du ikke vil af med den ene af parterne, bør du sørge for den jagede part har et sted hvor den kan være alene med egen mad, vand og bakke. En kat kan du ikke opdrage på, kun lokke til at gøre som du vil. Pøj pøj med med de to.
 5. kat nummer 2?

  Hej. Det er jo et godt spørgsmål. Normalt er det nemmest og sætte katte sammen af samme køn. Der er under alle omstændigheder ingen garanti for det vil lykkes. Kunne du ikke bare låne den anden kat og se hvad der sker, det burde være i begge parters interesse den anden kat får et godt og trygt hjem ???
 6. Du skal kontakte din doktor dyr og spørge hvad vedkommende nu syntes i skal gøre ved den nu opståede situation. Ikke for at være ond, men du burde nok have sat kraven tilbage på katten da den stadig var under indvirkning af narkosen. Katten vil formodentlig ikke kunne holde sig fra og slikke i operationssåret. Pøj pøj til, Bettemis og Leif.
 7. Ragdoll tisser over alt

  Hej. Har ikke noget bud på hvorfor katten opføre sig som den gør, men er der sat et navn på den lidelse der medicineres for/mod ??? En kat der lider af urinvejsinfektioner vil typisk kunne finde sig på køre numsen hen af gulvet/sofaen. Ny sovevane, er gulvet meget varmt på stedet eller ??? Er det den samme doktor dyr i frekventerer hver gang ???
 8. Min kat er urenlig

  Selv tak.
 9. Min kat er urenlig

  Det er absolut ikke normalt at en kat i den alder er i den stand, kunne forstå hvis den var 13 !!! Dit problem kan stamme fra det gør ondt at sidde på bakken somme tider. Da katten samtidig mangler huld på kroppen og har dårlig pels, vil jeg stærkt tilråde et besøg ved doktor Dyr for og få lavet et hovedeftersyn.
 10. Min gamle kat skal tage på

  Du bør så skifte til killingefoder et stykke tid. Hilsen Bettemis og Leif.
 11. Hej. Det er desværre et problem der er set før. Mit gæt vil være du på en eller anden måde ubevist overskrider din kats grænse på en eller anden måde. Blandt andet kan katte, og andre dyr for den sags skyld, ikke lide der bliver stirret på dem eller de bliver kigget dybt i øjnene. Det er i katteverdenen tegn på i ikke er venner, faktisk kan to katte afgøre et uvenskab ved bare at stirre på hverandre. Nu er det ikke sådan du ikke må kigge på din kat i kortere øjeblikke men skal så kigge væk igen. Ligeledes kan du blinke langsomt samt gabe højt, det betyder du vil fred. Det kan også skyldes kæl på visse punkter af kattens krop kan udløse reakrionen, men så vil du se at kattens hale begynder at slå kraftigt fra side til side. Du skal nok til at lære lidt kattesprog. Held og lykke med projektet. Hilsen fra Bettemis og Leif.
 12. Ung kat med IBS (konstant diarre) - hvad gør vi?

  Tja, ved ikke rigtig hvad andet der er og gøre end og tage katten med til den dyre doktor. Jeg har hørt ude i byen engang, at kogte ris var godt til at stoppe rendeskid på en kat. Om det passer skal jeg lade være usagt. For og få katten til og spise den lidt usædvanlige mad skal det naturligvis blandes godt op med noget katten elsker, eksv. tun eller makrel i tomat. Det kunne være et forsøg værd men er dog ikke en varig løsning da det absolut ikke er kattemad. Hilsen Leif.
 13. MIn kat plager konstant

  Ja ok. Så skulle man foranlediges til og tro katten fik udfordringer nok.
 14. MIn kat plager konstant

  Hej. Der er noget der kunne tyde på katten søger din opmærksomhed og har fundet sin egen underfundige måde og gøre det på. Men hvorfor nøjagtig kan jeg ikke svare på. Formoder Molly er indekat og derfor måske ikke har så mange udfordringer som en kat i sine naturlige omgivelser. Måske du bare bør lade skabsdøren stå på klem så katten kan se ind i skabet så den mister interessen ? Måske et hjørne med en indekats bedste jagtmarker (papkasser) kunne hjælpe med og løse problemet ? Måske en foderbold med mad kunne afhjælpe kalderiet ? Dog bør du være forberedt på det ikke er nemt og vænne en kat fra og lave "narrestreger" når den først er startet. Hilsen Leif.
×