Hop til indhold

Landbo

Members
 • Antal indlæg

  444
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

 • Days Won

  3

Alt der er opslået af Landbo

 1. kat nummer 2?

  Så mange kan jeg godt love dig der ikke er aktive her. Men det er desværre ikke til at vide hvordan kattene opfatter situationen. Så er det og håbe at han og kattene er med på ordningen.
 2. Sødeste kattevideo ever!

  Hej. Ja de videoer findes der i titusindvis af på YouTube og de andre sider. Men hvorfor er lige den video her den bedste ? Hilsen BetteMis og Leif.
 3. KatteMor her 😃

  Hej. Velkommen til. Der er meget liden aktivitet her, så du har stor indflydelse på hvordan forum skal køre/fungere. Flotte katte. Selv har jeg en kælepotte af en huskat, der er så forkælet at hun har egen dør til spisekammeret udendørs, hvilket der bliver brugt rigtig meget. Hilsen BetteMis og Leif.
 4. Cimba er efter Marie 😔

  Hej. Går ud fra det er indekatte du har. Hvis du ikke vil af med den ene af parterne, bør du sørge for den jagede part har et sted hvor den kan være alene med egen mad, vand og bakke. En kat kan du ikke opdrage på, kun lokke til at gøre som du vil. Pøj pøj med med de to.
 5. kat nummer 2?

  Hej. Det er jo et godt spørgsmål. Normalt er det nemmest og sætte katte sammen af samme køn. Der er under alle omstændigheder ingen garanti for det vil lykkes. Kunne du ikke bare låne den anden kat og se hvad der sker, det burde være i begge parters interesse den anden kat får et godt og trygt hjem ???
 6. Du skal kontakte din doktor dyr og spørge hvad vedkommende nu syntes i skal gøre ved den nu opståede situation. Ikke for at være ond, men du burde nok have sat kraven tilbage på katten da den stadig var under indvirkning af narkosen. Katten vil formodentlig ikke kunne holde sig fra og slikke i operationssåret. Pøj pøj til, Bettemis og Leif.
 7. Ragdoll tisser over alt

  Hej. Har ikke noget bud på hvorfor katten opføre sig som den gør, men er der sat et navn på den lidelse der medicineres for/mod ??? En kat der lider af urinvejsinfektioner vil typisk kunne finde sig på køre numsen hen af gulvet/sofaen. Ny sovevane, er gulvet meget varmt på stedet eller ??? Er det den samme doktor dyr i frekventerer hver gang ???
 8. Min kat er urenlig

  Selv tak.
 9. Min kat er urenlig

  Det er absolut ikke normalt at en kat i den alder er i den stand, kunne forstå hvis den var 13 !!! Dit problem kan stamme fra det gør ondt at sidde på bakken somme tider. Da katten samtidig mangler huld på kroppen og har dårlig pels, vil jeg stærkt tilråde et besøg ved doktor Dyr for og få lavet et hovedeftersyn.
 10. Min gamle kat skal tage på

  Du bør så skifte til killingefoder et stykke tid. Hilsen Bettemis og Leif.
 11. Hej. Det er desværre et problem der er set før. Mit gæt vil være du på en eller anden måde ubevist overskrider din kats grænse på en eller anden måde. Blandt andet kan katte, og andre dyr for den sags skyld, ikke lide der bliver stirret på dem eller de bliver kigget dybt i øjnene. Det er i katteverdenen tegn på i ikke er venner, faktisk kan to katte afgøre et uvenskab ved bare at stirre på hverandre. Nu er det ikke sådan du ikke må kigge på din kat i kortere øjeblikke men skal så kigge væk igen. Ligeledes kan du blinke langsomt samt gabe højt, det betyder du vil fred. Det kan også skyldes kæl på visse punkter af kattens krop kan udløse reakrionen, men så vil du se at kattens hale begynder at slå kraftigt fra side til side. Du skal nok til at lære lidt kattesprog. Held og lykke med projektet. Hilsen fra Bettemis og Leif.
 12. Ung kat med IBS (konstant diarre) - hvad gør vi?

  Tja, ved ikke rigtig hvad andet der er og gøre end og tage katten med til den dyre doktor. Jeg har hørt ude i byen engang, at kogte ris var godt til at stoppe rendeskid på en kat. Om det passer skal jeg lade være usagt. For og få katten til og spise den lidt usædvanlige mad skal det naturligvis blandes godt op med noget katten elsker, eksv. tun eller makrel i tomat. Det kunne være et forsøg værd men er dog ikke en varig løsning da det absolut ikke er kattemad. Hilsen Leif.
 13. MIn kat plager konstant

  Ja ok. Så skulle man foranlediges til og tro katten fik udfordringer nok.
 14. MIn kat plager konstant

  Hej. Der er noget der kunne tyde på katten søger din opmærksomhed og har fundet sin egen underfundige måde og gøre det på. Men hvorfor nøjagtig kan jeg ikke svare på. Formoder Molly er indekat og derfor måske ikke har så mange udfordringer som en kat i sine naturlige omgivelser. Måske du bare bør lade skabsdøren stå på klem så katten kan se ind i skabet så den mister interessen ? Måske et hjørne med en indekats bedste jagtmarker (papkasser) kunne hjælpe med og løse problemet ? Måske en foderbold med mad kunne afhjælpe kalderiet ? Dog bør du være forberedt på det ikke er nemt og vænne en kat fra og lave "narrestreger" når den først er startet. Hilsen Leif.
 15. Pelsfarve - er det usundt?

  Hej Lone. Nej, kan ikke forestille mig det på nogen måde er sundt for en kat og få farvet pelsen. Det ligegyldigt om det er med kemisk farve eller udtræk fra planter/dyr. Vil faktisk helt fraråde og mishandle en kat med nogle sådanne narrestreger. Just mit syn .................
 16. Hvilket katte racer er disse Tre katte??

  Det ligner nogle blandingskatte af ubestemt herkomst. Fortvivl ikke over beskeden, idet de formodentlig er i besiddelse af nogle gode sunde gener modsat mange "tavlekatte".
 17. HJÆLP! Flytning og ferie i samme måned!

  Hej og velkommen til. Nu kender jeg jo ikke jeres katte. Men af de to onder ville jeg nok vælge den sidste. Alternativet syntes jeg ville være og flytte den 1 Juni og samtidig udskyde ferien indtil kattene har fundet sig til rette det nye sted. Det er der så bare ingen der ved hvor lang tid det vil tage.
 18. Trives min kat

  Det er ikke lige til at vide om katten engang har haft adgang udenfor, men uroen i vindueskarmen og at katten løber ud i opgangen uden og være bange kunne måske tyde på en vis kontakt med det på den anden side førhen. Kunne det ikke tænkes det du forbinder med og gemme sig/være bange, bare er en jagtleg der er blevet trikket af og få noget at spise ? Hovedgnubberi fra en kat, skyldes formodentelig at den vil overføre sin egen duft til dig, for og vise "andre" katte du er dens ejendom. Min egen luksuskat med egen hoveddør til det fri, kommer altid efter et måltid for og se om der er tid til noget kæl/en tur på skødet. Er der ikke det, lægger hun sig stille og roligt ved siden af mig og fordøjer. Det er måske ikke så meget jeg kan bidrage med. Som du kan se er der en larmende tavshed fra eventuelle andre deltagere med "kloge" ord på lager.
 19. Trives min kat

  Måske denne video kan være til hjælp omkring en kats sprog:
 20. Trives min kat

  Din kat lyder til og have det helt rimelig fint efter beskrivelsen, eller måske mere som forventet af en indekat. Dog kan uroen måske pege på katten engang har haft adgang til udendørslivet ??? Katten viser dig både tillid og vil gerne være sammen med dig på katsk. Undskyld mig udtrykket men en kat opfører sig hverken som et menneske eller en hund vil gøre, den opføre sig nøjagtig som en kat. For og gøre jeres forhold helt i top bør du forsøge 100% og lære din kats grænser. Dvs. ingen fastholdelse og snak/leg/kæl med katten når den kommer til dig og ikke når du vil. En fast rutine om hvordan der gives en godbid i ny og næ er heller ikke ringe. Min kat kan eks. altid høre der bliver åbnet en dåse tun, kippers eller makrel ude i køkkenet, det uagte den ligger i den fjerneste ende af huset og snorksover. Der er ingen af de dele der er katteføde, så katten får det kun i små mængder som en snack. Din kat nikker helt sikkert ikke skaller men "hovedbumper", hvilket ikke er noget dårligt tegn for jeres forhold. I begynder sikkert snart også og gnider næser !!! Og numsen op i hovedet er en stor tillidserklæring fra en kat. Det er faktisk en utrolig høflig handling på katsk, at du får lov til at dufte dens status. Tror ikke din kat er bange for noget, den er nok mere legesyg og måske en smule frustreret. En kat vil altid spinne når det vanker kæl, såå ............... Du bør nok glemme al din viden om hunde for ikke og blive forvirret. Øh ja, en trefarvet kat vil altid være af hunkøn. Er en hankat trefarvet, er den enten steril eller tvekønnet og vil nok aldrig kunne blive fader til noget. Såå, den besked du har fået har intet med virkeligheden og gøre. Håber det sætter noget på plads. Er der stadigvæk noget du er i tvivl om spørger du bare.
 21. Ny kat

  Det er altid lidt af et lotteri og sætte to fremmede katte sammen. Det kan være de bliver perlevenner efter et kvarter og modsat, de aldrig vil kunne tåle synet af hverandre. Men med en killing vil jeg mene chancerne er rimelig meget store. Dog skal du hele tiden passe på de store ikke er for voldsom mod den bette, indtil den er så stor den kan tæve de gamle. Til sidst, vil god plads og meget gerne adgang til det fri gøre en sammenføring nemmere, husk på at katte fra naturens side ikke er flokdyr.
 22. Stresset kat :-(

  Sådan kan det desværre gå når man har med levende dyr at gøre. Men glæd dig over at Manse ikke lider mere. Lykke til med den nye killing. Husk, det er jer der former dens væremåde som voksen under opvæksten.
 23. Katte barbermaskine

  Anden metode er daglig børstning. Når hårene først er begyndt og danne plamager/måtter, er der kun afklipning tilbage. Både plamagerne samt afklipning er smertefuld for en kat. Brugen af en "barbermaskine", der nok er en langhårs klipper, er ligeledes smertefuld og nok nærmest umulig i praksis uden den stakkels kat bliver halvskaldet. Spidsen af en god neglesaks er nok den mest effektive og mindst smertefulde for katten, men langsommelig. Nej, din mest anbefalede nyindkøbte maskine bør ikke blive varm efter 5 sekunders brug. Reklamer over skidtet.
 24. "Knop" i øret - hvad er dette?

  Det anede mig nok der er er noget underligt ved ................ Nu er jeg jo så ikke dyredoktor. Men det vil formodentelig give en del blod når, og ikke hvis, den springer. Måske du burde ringe og snakke med den dyre doktor og høre hvad vedkommende har og sige.
 25. Urenlige katte

  Hej. Uden på nogen måde og være det der ligner ekspert, tror jeg nok det ville være formålstjenligt og anskaffe to bakker mere. De bør placeres nær de steder "uheldene" sker. De kan så flyttes når det er lykkes og få kattene til at ramme det rigtige sted. Det vil nok også være en god ide og prøve en anden slags grus. Kender ingen midler som kan forhindre katte i og gøre på bestemte steder. Men kender en der for en del år siden købte noget der hed "gå væk kat", eller lignende fordi en fertil hankat absolut skulle afmærke vedkommendes kattelem. Det virkede modsat idet den fremmede kat naturligvis ville have sin egen duft tilbage og dermed kom tiere og ............ Nå ja, vedkommendes egen kat var ligeglad med de fremmede dufte og benyttede lemmen som vanligt. Håber i får bugt med problemerne.
×