Hop til indhold

Norsk skovkat angriber


tigerskovkat

Recommended Posts

Hej

Jeg har to Norske Skovkatte vi fik, Tiger da han var ca 1½ år gammel og Felix 4 md. siden, som er 11 md nu. Tiger er en dejlig og nysgerrig kat, men han har nogle adfærdsproblemer.

Han angriber mig uden grund, jeg kan stå stille i køkkenet og pludselig sidde han i mit lår. Jeg kan ligge stille på sofaen og lige pludselig angriber ham mig, og når jeg går angriber han også. Det er blevet så slemt nu, at det er et par gange om dagen han gør det.

 

Jeg er ikke i tvivl om han mener det i alvor, for han kropssprog er som en vred kat. Jeg har fået ham tjekke hos dyrlægen og han fejler igen ting.

Jeg er begyndt at være bange for ham da ham bliver mere og mere voldsom. Jeg flygter ikke fra ham når han gør det, men er meget utryk ved ham.

Min søn på 11 år har ikke de problemer, han er tæt knyttet til ham. Han er den eneste der kan fjerne ham når han er i angrib humøret.

Han gjore det ikke det første 5 måneder vi havde ham og det begyndte før vi fik den anden kat. Han kommer også for at blive nusset så han vil gerne putte med mig, så ved ikke hvorfor han er sådan.

 

Har i et godt råd til hvad jeg kan gøre for at ændre hans adfærd for vil ikke af med ham.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...