Hop til indhold

Naboens kat har valgt at flytte ind...meeen !


Bibi

Recommended Posts

sagen er : jeg bor i rækkehus og mine naboer er/var et ældre ægtepar med en kat. Naboens kat og jeg har alle dage været gode venner - faktisk så gode venner at nabo-fruen sagde " ja ja men du får hende aldrig " sagt med et glimt i øjet. Der sker så det at manden (naboen) får kræft og dør ret hurtigt, konen er tæt på 80 lettere dement og vil bare gerne ha' en lejlighed - hun hentyder nu kraftig til at jeg kunne overtage katten. Selv om jeg er katte menneske og altid har haft kat - og var uden kat på det tidspunkt, var jeg ikke interesseret i at overtage katten. Grunden var - at katten var en lidt ældre kat, og altid vågen om natten (de lukkede hende ind og ud) fra klokken 3 - 7 afhængig af vejret - og så tissede katten meget ofte ved siden af indenfor.. det havde nabo-konen fortalt mig flere gange - og derfor var jeg ikke interesserede i at overtage.

1. November 2022 - er naboen væk, hun havde intet sagt og hvem står desperat og banker på min terrassedør og er helt fortabt - Ja katten. Jeg lukker hende selvfølgelig ind. 

Jeg handlede lidt kattemad og fandt en bakke frem. Kunne jo ikke bare ignorere hende.

Da jeg gik i seng, kom katten og lagde sig på mit bryst og spandt hele natten " du er mit nye menneske " ret tydelig - og sødt.

Meen.,.. desværre... hver nat lige siden - katten VIL ud om natten. Jeg har prøvet alle tricks - intet virker, katten må være den mest stædige kat ever - føles sådan. Men det største problem er tisseriet .... katten har haft to fine bakker nærmest siden indflytning - en på hver etage, og katten bliver altid lukket ud - når hun vil - undtagen om natten ( som vi stadig kæmper med ) Men alligevel tisser overalt... både i de fine bakker og desværre også på tæpperne. Tæpperne er hendes yndlings tisse-sted - aner ikke hvorfor 

Katten er mega sød og hyggelig - MEN ødelægger min nattesøvn og det er et KÆMPE problem og min stue er faktisk ubrugelig pga tis og lugt.

Så for at opsummere - katten er desværre mere til besvær end hun er hyggelig. Katten er 15 år - har en medfødt hjertefejl, VIL ud om natten ellers vækker hun én med jammer og er vanvittig stædig, tramper rundt på én om natten, bliver hun lukket inde i et rum - tuder hun nonstop - og altså tisseriet som bliver værre og værre.

Jeg har aldrig været fan af at aflive en "rask" kat - meeen det her går bare ikke.

Hvad tænker i ? og har altså ikke brug for smarte råd i forhold til søvn og tisseri - ALT er forsøgt ( har også talt med dyrlægen flere gange), men overtag hende gerne hvis i tror på det  (husk lige der er gået 14 måneder nu) og det er kun blevet værre.

Magter det ikke længere, har virkelig brug for min nattesøvn. Tæpperne kan heldigvis udskiftes

 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...