Hop til indhold

Min kat er blevet sulten meget oftere


Lyric80

Recommended Posts

Hej Forum!

 

Ved ikke om der er en katte ernærings specialist der kan vejlede mig lidt.

Jeg har en snart 10 årig steriliseret inde kat  (almindelige huskat) som er begyndt at blive sulten meget hurtigere end normalt. 

Jeg har siden jeg har haft hende som 1,5 årig givet hende 3 portioner om dagen efter anvisningerne på pakken selvfølgelig.

Jeg er med på, at det optimale er at give dem 5 måltider om dagen da katten bliver sulten efter 5 timer men det har jeg ikke mulighed for. 


Hun får primært tørfoder 3 gange om dagen af 15 gram pr portion som bliver lagt i en aktivitets foderskål. Det er cirka et år siden vi skiftede fra 20 gr pr portion til 15 så hun kunne tabe sig lidt. Hun ligger på 5 kg nu. 

Hun er bare i modsætning til tidligere, begyndt at virke mega sulten allerede et par timer inden hun normalt er vant til at få mad, hvilket resultere i at hun går og slikker krummer op, spiser spindelvæv og tygger i damens planter. 

Jeg har altid givet hende tørfoder med højt protein. Lige pt. får hun følgende: https://www.zooplus.dk/shop/kat/kattefoder_toerfoder/purizon/purizon/659450

Hun er ikke vildt aktiv.


Sker der et eller andet i kattens metabolisme eller noget når hun bliver ældre? Skal hun måske til at have noget lidt andet mere fyldestgørende foder?

 

Mvh

David

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...