Hop til indhold

Miaven og busket hale


Kennet

Recommended Posts

Hejsa 

Min hankat Laban på knapt et år, kastreret, inde kat, er begyndt at udvise en lidt underlig adfærd i mit optik...

1 problem 

Når vi kommer hjem fra arbejde, begynder han at miave med det samme, vi hilser selvfølgelig på ham, men venter som regel 20 minutters tid, med at give ham mad og det har vi altid gjort, han har en meget særpræget lyd når han gerne vil ha mad med det samme.

Når han så har fået mad og har spist, så går han på kassen og gær sin ting der, når han er færdig går han igen igang med at miave, går frem og tilbage i lejligheden og miaver eller sætter/smider sig et eller andet sted og miaver, han kommer ikke når vi kalder på ham, han fortsætter bare med at "larme" det her sker hver dag MANGE GANGE...

2 problem

Når vi når aften tid, for han spontane flip, det er jeg med på at katte gør hvis de har overskud af energi, men de her flip skønner jeg ikke, at være pga overskydende energi, lad mig beskrive et nyligt eksempel som ofte er det som går igen..

Laban sidder i gangen imellem soveværelse og køkken, sidder og vasker sig, pludselig stikker han i fuld spæn, ind i stuen, helt hen til terrasse døren med KÆMPE piberenser hale og laver den der virkelig dyne "pas på jeg er farlig" miav, jeg har læst mig frem til at halen busker når de bliver skræmt eller er aggressive, men at det kommer så spontant og uprovokeret forstår jeg ikke, for der er som regel ikke nogen åbenlys årsag til udbruddene.

Det sker i øvrigt en del gange i løbet af aftenen.

 

Problem 3

Vi har en pige på 7 år, som også ofte er offer for de her "angreb" hvor han totalt uprovokeret spæner frem imod hende med stor busket hale og forsøger at slagte hendes tæer, nogle gange med kløer andre gange uden, min kone står også for skud en gang imellem, men han gør det og har aldrig gjort det ved mig ..

 

Han har ikke udvist denne type adfærd før han blev kastreret, og det er desværre taget til over de sidste par måneder..

Hans basale behov bliver altid mødt, ren kasse, mad, frisk vand, kæl og leg, " ude tid " på altanen under opsyn osv...

Jeg håber nogen kan give et bud på hvad vi kan gøre, for han er langt hen af vejen en rigtig sød og kælen kat, i hvert fald overfor mig, men mine piger skal ikke gå på liste fødder, for at undgå at blive angrebet af ham.

Vh Kennet 

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...