Hop til indhold

Hjælp Bubber med at finde et nyt hjem - Fantastisk hunkat søger bortadoption


Recommended Posts

Hej alle katteelskere, 

Vi står over for en hjerteknusende situation, hvor vores elskede hunkat Bubber desperat har brug for et nyt hjem. Bubber er en 12-årig tyk og dejlig hunkat med en helt utrolig personlighed og masser af kærlighed at give. 

Bubber har været en del af vores familie i 12 år. De første 9 år var hun en lykkelig indekat i vores lejlighed, og de sidste 3 år har hun nydt friheden som udekat. Hendes alsidige erfaringer har gjort hende til en tilpasningsdygtig og nysgerrig kat. 

Bubber er simpelthen fantastisk! Hun er rolig, mild og utrolig kælen. Hun elsker at blive nusset og er ekstremt god ved børn. Hun har tidligere boet sammen med en anden kat uden nogen problemer, hvilket beviser hendes venlige og imødekommende natur. 

Vi bor i Birkerød og har håbet om at finde et nyt hjem til Bubber, da alternativet desværre er, at vi bliver nødt til at få hende aflivet, hvis det ikke lykkes at finde hende en passende familie. Vi står I den situation, at vores tvillinger er testet allergiske og har kraftige reaktioner på, at vi har hende i hjemmet. 

Vi vil gerne tilføje, at Bubber er fuldt vaccineret og steriliseret. Hendes sundhed er i glimrende form, og vi tror, at hun har mange gode år tilbage at dele med en ny kærlig familie. 

Bubber fortjener intet mindre end et kærligt og trygt hjem, hvor hun kan leve sine gyldne år i fuld glæde. Hun vil være den perfekte følgesvend for enhver familie eller person, der ønsker at opleve den ubetingede kærlighed og ro fra en moden kat. 

Hvis du har plads i hjemmet og hjertet så vil Bubber uden tvivl kunne berige dit liv på utallige måder, og du vil opleve, hvor dyb kærligheden fra en kat kan være.  

Hvis du synes, det lyder interessant eller kender nogen der kunne være interesseret i en ny kat så tag endelig kontakt. I er naturligvis velkomne til at komme og hilse på hende, så I kan opleve hendes skønne personlighed selv. I er også meget velkomne til at dele budskabet så vi kan finde et nyt hjem til hende. 

Tak for at have læst med så langt – vi håber at høre fra dig!

Med venlig hilsen, Camilla

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...