Hop til indhold

Min kat tuder konstant - Neutraliseret hunkat på 3 år


Recommended Posts

Hejsa,

 

Jeg henvender mig til Jer, i ønsket om at få et råd til hvordan jeg for en normal hverdag igen.

Ja det lyder drastigt, men det er ved at drive mig til vanvid. Jeg har en 3 årig hunkat, som blev steriliseret sidste år. Samtidigt fik hun en sød lille ven, en hankat på nu knap 6 mdr, som også er neutraliseret.

 

Og siden de to mødtes har det fungeret rigtig godt, indtil vi kom hen mod november/december 2020.

Her begyndte hun med at vil ud, når hun så kom ud, ville hun ind. I sommers og efteråret har de nærmest kunne løbe ud og ind som de havde lyst, da jeg havde et vindue til at stå åbent.

Men pga. årstidens kulde er det jo ikke muligt. Samtidigt er naboen fraflyttet med sine 2 katte, to ældre - en hankat (neutraliseret) og en hunkat, som jeg ikke ved noget om.

 

Men hun er begyndt at gøre sig bemærket fra tideligt morgen til ud på starten af natten med at mijaue, som om hun kalder på opmærksomhed og søger hen mod terassedøren.

Og det er her problemet opstår, for det det er ved at drive mig til crazyness i galskab over at jeg dårligt nok snart for sovet pga. hendes tuden.

Samtidigt er hun blev mere ondskabsfuld. Hun jagter hendes lille ven, selvom han er større end hende, så angriver hun ham med bid og voldsom slag, så han desværre ofte piver af smerte. Går jeg ind i mellem dem, så er det mig hun angriber.

 

Jeg vil derfor hører om nogen har oplevet noget ligende og hvad løsningen var. For jeg vil nødigt af med dem, men jeg over det kraftigt med hende, da det som sagt er ved drive mig til vanvid over jeg ikke kan "gøre" det rigtige eller forstå hvad problemet er.

 

Hilsen fra Gaddie- og Maxis far.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 7 months later...

Prøv de forskellige katte grupper på Facebook. Denne side er stort set død hen for at få svar pga folk er gået over til Facebook grupper og jeg er selv tvunget nu til at åbne Facebook profil igen, netop af den grund med grupperne på Facebook og ikke mere debat blandt de forskellige forums mere. 

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...