Hop til indhold

Siameser vs. hund


Kira

Recommended Posts

Hejsa.

 

Jeg har tidligere skrevet herinde om vores "adoptivbarn" den 6½ år gammle Siameser Kira.

 

Det er nu ved at være et halvt år siden vi fik hende, og hun har endnu ikke turdet vove sig ned fra vores førstesal. Vi var forberedt på at det ville tage tid da hun ifølge den tidligere ejer, som også har opdrættet hende, altid har været reserveret og selv har villet bestemme hvornår hun vil kæles for og af hvem, altså en typisk Siameser.

 

Når vi har fået en ny kat i huset har de altid fået lov til at opholde sig på vores førstesal i starten, indtil de lige var faldet til, og det var ikke noget problem med vores anden Siameser Emma, som var 4år da vi fik hende, der gik kun 14 dage så kom hun ned af sig selv.

 

Problemet med Kira er at hun aldrif har været vandt til hund, og vores to af slagsen opfatter selvfølgelig hende som en fremmed kat fordi de aldrig har været i rum med hende, de går nemloig aldrig op ad trapperne til førstesalen.

 

Sidst jeg skrev herinde fik jeg det råd at vi skulle være tålmodige og give hende masser af kærlighed så skulle hun nok begynde at komme frem, jeg har også flere gange daglig været oppe og snakke med hende, og kan også tage hende op uden problemer.

 

Nu er problemet imidlertid at hun er begyndt bare at sidde overfor trappen og miave, og dem som kender til Siameseren ved jo hvordan det lyder:rolleyes:. Jeg tror selv hun gør det fordi hun vil have selskab, så nu har jeg et par gange prøvet at tage hendes transportboks herned , for den vil hun gerne gemme sig i, og så holder hun sin mund. Spørtgsmålet er om jeg skal prøve at fortsætte med det og så bare have tålmodighed, eller er der andre forslag til hvad vi kan gøre for at integrere hende lidt bedre i familien.

 

Jeg håber der er nogen som kan hjælpe med et råd, for jeg synes også det er synd for hende at hun er så bange.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...