Hop til indhold

Når man er i sorg og tåre.


varenummer

Recommended Posts

Hej alle og sikke et sejt forum. Stor ros

 

jeg ville prøve beskrive vores situation kort.

 

Vi fik for 8 år siden en kat som skulle hedde sille, vores første kat i livet, vi tog hende under vores vinger som et barn. Over alt fulgte hun os, udenfor på ture langs stierne, selv ude i haven og rigtig meget mere. En rigtig dejlig nusse kat, Så tv om aften på armlænet med os, og ja savner hende allerede

 

i Februar 2010, begyndte hun at tabe sig lidt, og hun har altid været en robust kat, vi prøvede ringe til dyrlægen, vi fik en orme kur, det hjalp ikke. Så gik vi over til noget andet foder, det hjalp lidt på det hele, hun spiste fint og drak vand

 

der går så indtil nu for 4 dage siden. hun begyndte at lugte ud af munden og være utrolig tynd. vi køre til dyrelæge og de siger hun skal have en tandresning og 3 tænder ud.

de synes også hun er tynd, så de beholder hende og tager en blodprøve inden narkose.

 

der går 2 timer efter aflevering, der ringer dyrelægen , og så på min fødselsdag at det ser meget skidt ud for katten. Hendes nyre har 5% at leve på og kan ikke overleve narkosen, så hun skal aflives med det samme, da hun samtidlig har ondt i tænderne også

 

Vi køre der ud og sidder med hende og ser sidste hjerteslag og tåre der triller total vildt ned langs vores kinder

 

Nu sidder vi tilbage og savner den kat så meget at det er ubeskriveligt, og det gør ondt i kroppen alle steder, sorg og tåre hele tiden.

 

dyrelægen siger ældre katte har en tendens til at få dårlige nyre pågrund af alderen, og derfor er hun blevet tynd da hun ikke kunne optage mad mm.

 

hvordan kommer man nogensinde over denne situation, vi sidder bare tilbage og savner katten alle steder, armlæn, vinduer, udenfor og meget mere. Jeg har aldrig drillet så mange tåre i mit liv før.

 

tusind tak for alt jeres hjælp, " Savner hende så meget lige nu snøft "

jeg ville ønske jeg kunne skrue tiden tilbage og se hende igen

Link til kommentar
Del på andre sites

Gæst tinkavera

Jeg kan ikke sige andet, end at jeg absolut forstår jeres sorg. Det gør noget SÅ forfærdelig ondt at miste en elsket kat! :'-(

 

Det er en hård tid lige nu, og der vil trille mange tårer, men en dag vil I kunne smile ved tanken om hende, og glæde jer over de mange gode år I har haft sammen.

 

Mange medfølende tanker herfra.

Link til kommentar
Del på andre sites

Jeg kan virkelig forstå jeres sorg, og jeg er så ked af at høre hvad der skete med jeres kære Sille.

 

I vil som en anden skrev fælde mange tårer over hende, og huset vil nok virke ufattelig tomt uden en pelsklump rendende rundt. Men med tiden vil det blive lettere, og I vil tænke mere på hende med glæde.

 

Og en dag vil I måske nå dertil, at I er klar til en ny kat, som kan fylde jer med den samme glæde. Selvom en ny kat selvfølgelig aldrig vil være Sille kan det en dag måske hjælpe jer i sorgen.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...