Hop til indhold

Skræmt kat


Cobi

Recommended Posts

Hej alle.

jeg håber, at nogen kan hjælpe mig.

Er ejer af et skønt søskendepar på lidt under et år. En han og en hun, begge neutraliseret. De bor på landet, hvor der er langt mellem naboerne og skove omkring. De har kattelem og bor sammen også sammen med en hund. Alle enes. 

Hankatten, Otto, har altid været den modigste og haft meget selvtillid. En rigtig dejlig og mild kat.

Han tager ofte med på gåtur med hunden, men stopper når vi ankommer til skoven, da det alligevel er et godt stykke fra hjem.

Men den anden dag lagde jeg mære til, at jeg ikke havde set ham siden den foregående aften. Så gik ud og ledte efter ham. Fandt ham i en af de tilhørende bygninger, hvor han så meget skræmt ud og meget opmærksom på lyde. Han nærmest ikke ænsede mig. Meget atypisk ham, for han er altid den opsøgende kat.

Tænkte jeg måtte få ham indenfor, så bar ham ind i gården og var næsten ved hoveddøren, da han urinerer mens jeg holder ham og derefter vrider sig løs og pisker afsted.

Finder ham senere gemt under et gammelt fyr. Får lokket ham nok frem til at jeg kan få fat i ham og putter ham i en kattetransport, så det samme ikke sker igen.

Da han er inde gemmer han sig under sengen. 
Efter en dags tid begynder han at færdes lidt i huset igen, men er meget nervøs. Han er slet ikke sig selv. Plejer at smække sig om på ryggen og vil kæles, men nu har vi en skræmt kat under sengen som ikke vil ud, så har fundet kattebakken frem igen og han får mad i huset (de får normalt mad i stalden).

Er der nogle bud på hvordan jeg kan hjælpe ham og kan han blive sig selv igen? Tænker om der har været en ræv eller andet dyr forbi og skræmt ham. Men det må have været meget voldsomt. Han har ingen sår.. 

Håber på nogle gode råd

 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...