Hop til indhold

Min kat går konstant efter min mad!


MollyMichelle

Recommended Posts

Hej. Er ny herinde, håber nogen kan hjælpe🙏🏻

Jeg fik for fire måneder siden en lille hankat, han er snart 7 mdr. gammel. Han er en utrolig kærlig kat, meget hengiven og kælen..og tillidsfuld, han har ramt mig i hjertet. Det har dog været lidt af en udfordring for mig, da han er meget aktiv..og fordi jeg ikke har haft kat før, var det lidt vildt at opleve (han er indekat).

Han er dog blevet temmelig rolig nu, så dét er dejligt. Han er også neutraliseret. Han har været tryg, og glad for at være hos mig lige fra starten. Han sover i min seng hver nat, og virker til at have det godt. Der er dog opstået et temmelig stort problem for nylig..jeg KAN ikke sidde ved bordet og spise, uden at han springer op efter min mad. Jeg prøver med forstøver med vand i, hvilket kan få ham til at springe ned, men han kommer ALTID op igen. Han virker helt og aldeles opsat på at få min mad. Han har faktisk haft denne adfærd omkring min mad hele tiden, det er dog først for nylig at situationen er blevet helt umulig. Nogle gange lukker jeg døren ud til køkkenet, og spiser derude, blot for at få min mad i fred.

Jeg vil til slut nævne, at han får hvad han skal have af mad-han vejer tre kg..og får derfor 40 g. tørfoder dagligt. Han spiser altid op, og kan lide maden han får (køber hos dyrlægen).

Håber nogen kan give et godt råd. 

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 months later...

Hej,  det er jeg ked af at høre! Jeg tænker at det bare kræver noget opdragelse. Jeg ved godt at det er nemmere sagtend gjordt men prøvat skælde ham ud når han gør det og ros ham nårhan ikke gør det. Ellers prøv at give ham mad samtidig med at du spiser så han afledes. Måske kan du prøve at give ham lidt mere mad, ellers længes han efter at fange sin mad?? Men HUSK at du aldrig må lade ham styre noget, ellers lærer han bare at det må han gerne og det er ok. Du har min fulde medfølelse!

Mona

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...