Hop til indhold

Felix


Felix1

Recommended Posts

Hej

Jeg har nogle spørgsmål til katte, som jeg tænker dette åbenlyst er det rette forum at stille disse spørgsmål på 🙂

Min kæreste har tre katte, og da vi står for at flytte sammen, afsted kommer det nedenstående spørgsmål:

1: Lige nu er det indekatte, da hun bor ret trafikeret, og de kommer udelukkende ud i snor. Vi kommer efterfølgende til at bo i et villakvarter i København, hvor jeg mener at kattene skal have mulighed for at være frit ude (tilvænning selvfølgelig) når de har lyst, da jeg tænker det må give det bedste katteliv (sådan var det da jeg voksede op på landet). Min kæreste er dog bange for at de kommer noget til (bliver kørt over), og ja, der er selvfølgelig en risiko, men samtidig synes jeg at det for kattene er det rigtige valg. Så, nogle input til dette?

2: Vi snakker lige nu fælles møbler, og jeg kan allerede se problemerne med diverse dyre lædersofaer, da specielt den ene kat (men formentlig dem alle fra tid til anden) har kradset hendes møbler helt i stykker. Hun har rigeligt med steder de kan kradse, så som sådan ikke det der mangler, men allerede nu kan jeg fornemme at jeg ikke engang har lyst til at have disse møbler stående (værdien faldet betragteligt hvis der først er et enkelt sæt klør i dem). Samtidig synes jeg dog heller ikke det er fedt at opmagasinere dem til kattene ikke er her længere, ligesom at sælge dem til måske 40% af købsprisen heller ikke er super interessant. Tanker?

3. Sidste ting. Når jeg er hos min kæreste, samt de besøger mig, dufter deres hjem, men også deres tøj (når de besøger mig) af det jeg forbinder med kat. Det er ikke en super behagelig lugt, og ikke noget jeg erindrer fra min tid med indekatte på landet (som dog løb ind/ud som det passede dem). Min kæreste er meget ophyggelig med både at tømme deres bakker, men også rengøre dem, men alligevel er det en lugt som ikke virker super godt på mig, og som jeg heller ikke har lyst til at have i vores fælles hjem. Nogle bud på en løsning her?

På forhånd tak 🙂 

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...