Hop til indhold

Løbegård om natten?


Fies mor

Recommended Posts

Hej

 Vi har 2 katte, Fie på 10 år og Pelle på 9 år, begge udekatte. Vi kan se at Fie har ændret sig lidt i forbindelse med hendes alder, der er ting hun ikke længere gør som feks springer op på bordet for at få vand fra hanen, hun venter på at blive løftet derop, hun bevæger sig også lidt mindre graciøst, hun falder også lidt i staver engang imellem...... hun fejler ikke noget og er en glad kat.

Men for der er et men, der er et par katte lige ved siden af os, som har lidt svært ved at lade hende være, og og hun endte hos dyrlægen for ca. 1/2 år siden hvor hun måtte opereres for en meget stor byld på højre side af hovedet som gik helt ind til kraniet. Nu igår lige præcis da vi kom hjem var en anden kat efter hende og hun blødte fra et hul på næsen. Hun er nu ret hævet og jeg forventer et besøg hos dyrlægen i morgen.

Jeg har længe tænkt på en løbegård til hende, men faktisk kun til brug om natten, jeg tror på at dagtimerne som udekat er ok endnu, jeg er hjemmegående og i dagtimerne er hun som regel i haven, det er meget sjældent hun går i løbet af dagen. Vores have er lukket af med en ret tæt ligusterhæk, og et 60 cm højt hønsenet der er totalt fastgjort også til jorden, og vi har så vidt vi kan se kun ét sted de kommer ud og ind, det har jeg nu lukket, men der er nok også andre steder jeg bare ikke har opdaget.

Er der nogen som har prøvet det samme, løbegård om natten og alm udekat i dagtimerne? 

Har I nogle gode råd og idér til mit dillemma? Jeg vil godt passe på hende og hun har aldrig før raget øretæver til sig, kun én gang før i hendes 10 år. 

9A3A5279-1517-4551-9C97-C4B3A13D6C4B.jpeg

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...