Hop til indhold

Pelspleje


Olgas-mama

Recommended Posts

Hej alle kattevenner.

Jeg er for nyligt blevet ejer af en 5 årig lille skøn perser dame. Hun hedder Olga.

Hun er blevet reddet fra et hjem hvor de desværre ikke har været særlig søde ved hende, eller passet godt på hende. Nu er hun så kommet hjem og bo hos mig, hvor hun kan få uendeligt kærlighed. Hun er en sød og opsøgende mis, der meget gerne vil putte og snakke.  

Men hun er min første langhårskat. Jeg har læst meget op på pelspleje og købt mig fattig i kamme og børster, men pga af hendes fortid bryder hun sig ikke specielt om pelspleje, og jeg må under ingen omstændigheder røre ved hendes poter. Så dem har jeg vurderet at indtil hun føler sig tryg, så får vi dem ordnet hos dyrlægen.

Hver dag sidder jeg på gulvet med hende og bestikker med godbidder og så får jeg lov at rede pelsen over ryggen og i armhulerne. Men hun vil ikke lade mig komme til ved brystet eller bagi. Hun lugter ret meget når hun vender numsen til, og har også fjernet nogle lorteklumper som sad fast i pelsen bagi da jeg fik hende(der skulle meget makrel og overtalelse til det projekt!).. Tror ikke jeg får lov at vaske hende, har I nogen erfaring med at barbere pelsen af bagi? Hun har lidt svært ved at holde det rent selv, og når jeg endnu ikke må komme til at rede pelsen deromme er jeg lidt bange for der kan komme knuder der kan genere når hun skal på toilettet.

Og er det egentlig generelt nødvendigt for hende at komme i bad? Hun er indekat og generelt god til at vaske sig, på nær bagi. Men også det tænker jeg kan blive nemmere hvis hun bliver barberet måske?

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...