Hop til indhold

Glucosamin


TrudeHermanMissere

Recommended Posts

Hej med jer,

 

jeg har en dejlig hunkat der hedder Herman (troede han var en hankat :)). Hun har problemer med irritered slimhinde i blæren, og vi er blevet anbefalet at købe nogle herredyre piller til hende. Når jeg tjeker indholdsstoffet på nettet kan jeg se, at de primært indeholder glucosamin. Nogen der har erfaring med dette præparat? Nogen der ved, hvor man kan købe det billigere end 5-600 kroner for 300 kapsler?

 

Enhver hjælp modtages med stor taknemmelighed ;).

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 4 weeks later...

hejsa

 

Jeg har fået samme besked , af min katte dyrlæge for nogen år tilbage , som forbyggelse til den irreterede slimhinde i forbindelse med urinsten hos min kastrerede hankat (han var blevet fodret forkert af sin forrige ejer og det måtte staklen så betale for )

Jeg skulle såmænd bare købe de alm Glucosamin og åbne "pillen" og drysse indholdet ud på hans mad.

Og med en nem søgning på nette kan jeg oplyse dig om at du bare skal købe Copyfarms glucosamin nede på dit lokale apotek. Det er en gul "bøtte" , jeg skyder på du kan købe 90 stk til at starte med ? ellers hvis du vil holde dig til ca 300 , kan du få 270 for 304,50 . Det er da en forskel man kan mærke :-) I sin tid fandtes de ikke endnu (de billige) så jeg købte Pharmanords bøtter , de koster altså også kun en 20er mere.

 

Jeg mener at jeg kan huske glucosamin som at det er et stof udvundet af primært rejeskaller , et middel der skal styrke "slimhinderne" i ledene og derfor bliver brugt af gigtpatienter. Altså ikke noget "farligt" eller "giftigt". Ved du om det er 400mg du skal bruge ? det svarer til en kapsel. Ellers skal du blot gange det op.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...