Hop til indhold

Hey alle sammen


contraria

Recommended Posts

hej

 

jeg er en ung kvinde i starten af 20'erne, jeg bor sammen med mine to Ocikatte Anouschka og Ari, som jeg snart har haft i 2 år. jeg er ordblind, men gør mit bedste for at få skrevet mine indlæg så fejlfri som muligt.

 

Ari er en kastrart han på 8½ år. han er slank af bygning og det er tydeligt at se han kommer fra linier hvor der er meget siameser ind over grundstammen. han har nogle småskavanker så som foderallagi, som nu er kommet under fuld kontrol, og begyndene dimens, så han er i top form, tros det at han er gået ind i senior aldersgruppen. han bliver også kaldt for basse fra tid til anden, og det er i sær når han er i sit "jeg vil have opmærksomhed NUUUU og i flere timer frem efter...", for når han er i det humør, kan man godt glemme alt om at lave noget andet, bare det du tænker på at gøre noget andet for ham bare til at være endnu mere kravene :P

 

Anouschka er 5 år og er barnebarn til Ari's kuld bror. så de er i famille:p Anouschka bliver ofte omtalt som trunten. mest af alt fordi hun er en lille tætbygget kat som bare er mega madglad, hvilket også kan ses på hendes vægt desværre. jeg kan ikke skufte til slanke foder pågrund af Ari's foder allergie. da Anouschka var kun 2 uger gammel blev både hun og hendes søskende ramt af calisi virus og det har desværrer medført at Anouska har en tankøds sygdom som har gjordt at hun har fået fjernet 50% af sine tænder, det stakkels lille pus.

 

Ud over at gå meget op i mine kattes ve og vel så er jeg i gang med Handelsskolens grundforløb og mangler kun en elevplads for de næste 2 år, så jeg kan førdig gøre den.

Jeg er formand for Dansk Muse Forening som blev startet op ved årsskiftet.

 

så jeg har massere af se til og jeg håber jeg vil kunne få mange gode timer og stunder sammen med jer andre her inde.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...