Hop til indhold

Knæ-operation :( HJÆLP


LunaMoon

Recommended Posts

Det her er ikke et sjovt indlæg at lave, men vi ser os nødsaget til at spørge andre katte-elskere om hjælp.

 

Luna er vores øjesten og terapi-kat. Hun har hjulpet os ud af diverse sorte huller og gennem mentale op- og nedture. Men i marts fortæller dyrlægen os desværre, at Luna har brug for en knæoperation. Hendes knæproblemer er blevet så slemme, at hun ikke længere kan holde sin bagkrop oppe og slæber den efter sig.
Valget står mellem en operation eller en aflivning. Men vi kan ærlig talt ikke forestille os ikke at have hende hos os. Hun er en meget kærlig kæmpe med et socialt gemyt. Vi ville ikke spørge om hjælp hvis ikke det var fordi det var vores eneste mulighed for at redde en kat, der også redder os når livet er svært.
Luna er en 4 år gammel Maine Coon kat. Hun tilhører den største katterace og har endnu et års tid at vokse i. Vi har indtil nu brugt over 7000 kr. på dyrlægeregninger, som kun har dækket diverse tjek og scanninger, og vi har ikke midlerne til at gå videre med en operation, som er det eneste der kan hjælpe hende. Indgrebet løber op i 9000 kr. per knæ.
Vi forventer intet, men vil være evigt taknemlige og ydmyge, uanset hvor lidt du kan bidrage med. Selv 1 kr. er bedre en ingenting. Pengene vil ubeskåret gå til at redde Lunas liv og intet andet.
Donationer modtages med den allerstørste taknemlighed på mobilepay 22260677 eller kontonummer 6845 0000162406 . Skriv gerne dit navn på, så vi ved hvem vi skal takke.
Kærligst
Martine, Anders & Luna

Luna1.jpg

  • Like 3
Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...