Hop til indhold

Urenlig hankat


Franz

Recommended Posts

Hejsa.

Jeg kan se der er mange indlæg om urenlige katte, men jeg syntes ikke rigtigt der er en der dækker mit problem.

Jeg har en kastreret hankat som er godt og vel er 10 år gammel. Han er sund og rask, og drøner stadig rundt som en vårunge en gang imellem.

Selvfølgelig kan jeg ikke garantere han har pådraget sig noget ekstraordinært som kun blodprøve/urinprøve ville afsløre.

 

Problemet er at han er begyndt at besørge indendørs. Ikke kun tis, men hele moledytten, og han er på ingen måde afskåret fra at gå ud. Han kommer og går som han har lyst til. Så hvorfor er han begyndt på det? Det er for det meste i det samme rum, som jeg jo så af naturlige årsager er begyndt at lukke døren ind til, men så gør han det bare et andet sted, dog ikke så ofte.

Jeg har en teori om at han bliver trynet/undertrykt af en kat som jeg ikke ved hvor kommer fra, men faktum er at vi har en stor hankat gående blandt kattene her på vores stille vej. Der er kun 3 huse her på vejen. Ingen ved hvor den er kommet fra.

 

Et tillægs spørgsmål, er det muligt at træne sin kat til ikke at "ælte" med poterne når han hygger sig? Det er sødt og dejligt, men det ødelægger mine dyner og tøj :-)

 

Mvh Franz

Link til kommentar
Del på andre sites

Hejsa Landbo.

 

Jeg var også nervøs for at det var den anden kat der er hovedårsagen til min kats problemer.

Men glemte at nævne at der er et par andre småting, såsom at han er begyndt at gnave i elkabler (meget usundt), han står tit og glor op ved en bærende stolpe og mjaver somom han kan se noget. Men jeg må vel sætte en sandkasse op til ham, selvom det virker mærkeligt med en kat der har været renlig i 10 år :-)

 

Han er også god til at kontrollere sin æltning når det er mig der er under klørne, men har nogle (ala silke) lagner, og der bliver trukket tråde i dem for et godt ord, derfor er jeg ked af æltningen. Ved godt det er et tillids/trygheds tegn, men kors det er irriterende :-). Må vel bruge det grovere sengetøj, lool.

 

Mvh

Franz

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...