Hop til indhold

Bedste foder til indendørs kastreret hankat?


Stina1996

Recommended Posts

Hej med jer

 

Begge mine katte (begge køn) er begyndt at blive overvægtige (de spiser simpelthen alt for meget). Det er lidt mærkeligt fordi de bliver slet ikke brede over skuldrene og ryggen, men det hænger ligesom nærmest som en fedtsæk under maven på begge? (værst på hankatten!)

De er lige for en måneds tid siden kommet på Perfect Weight fra Hills, men de er begyndt at fælde en del (syntes ikke det var så slemt sidste år ved denne tid især når de er indekatte), og syntes han har tabt sig over ryggen (hvilket er langt fra ideelt!) i stedet for på "fedtsækken".

 

De er omkring 1 år gamle eller halvandet, begge neutraliserede og bor indendørs i en lille lejlighed uden tilgang til den vilde motion.

 

Efter at have skiftet til Perfect Weight syntes jeg at opleve meget højere energiniveau hos dem hvilket er lækkert! Men vil altså helst ikke at de skal tabe den smule de endelig har fået på ryggen i stedet for fedtsækken under maven :/

 

Nogle gode bud til hvad jeg kan gøre? Han har været indlagt med nyresten før så helst noget der tager hensyn til det så vidt som mulig :)

 

Håber nogen kan hjælpe!

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...