Hop til indhold

Killing og voksen kat sammen


Mads35

Recommended Posts

Hejsa alle sammen.

 

Jeg har virkelig brug for nogle råd. Vi hentede for et par måneder siden en rigtig sød hun kat, fra dyreværnet. Denne kat er 2 år, og er faldet rigtig godt til her ude på landet. Vi bestemte os derfor at få en lille hun killing hos en privat person også.

 

Vi valgte da de skulle introduceres ikke at adskille dem, da jeg kunne læse mig frem til at mange havde haft succes med at føre dem sammen på denne måde. Som forventet så kom der en masse sneren fra den voksne kat, og den lille purk på 14 uger har godt nok også fået nogle på hovedet efterhånden. Det mærkelige er at nogle natter har de sover 15 cm fra hinanden, uden den store har angrebet. Jeg synes nu indenfor de sidste 5 dage har det taget til med den store angriber, og igår aftes angreb den store desværre for første gang med kløerne. Situationen startede ellers stille og roligt, hvor den store hoppede op til den lille, og bed meget meget forsigtigt på poterne og benene, som om hun lige skulle smage hende. Efter 3 minutter fik den lille en ordentligt en på hovedet med kløerne.

 

Den lille hvæser ofte når den store kommer for tæt på, da hun jo selvfølgelig er bange. Det er som om det bare kører i ring og ring. Vi leget med dem rigtig meget hvor de er i samme lokale, så de burde være stimuleret nok, og den store er meget ude og løbe rundt.

 

Er der nogle som har en eller anden ide til hvad man kan gøre? Vi ville virkelig være ked af at skulle skille os af med den lille igen.

 

Med Venlig Hilsen

Mads

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...