Hop til indhold

HJÆLP! Vores katte forsvinder! D:


Maria4

Recommended Posts

Hej, jeg er ny her på katteforum.

 

Vi har(havde?) en harmonisk flok på 4 katte (derfor mit brugernavn). De har hele tiden været omkring os konstant, især den ene, der er lidt af en bangebuks. De render om benene på os, fordi de vil snakkes med. Hver gang vi kalder, er de der på pletten. Det ligner dem derfor overhovedet ikke at stikke af.

 

Men her søndag formiddag forsvandt "bangebuksen" pludselig uden varsel. Han var der om morgenen sammen med de andre, i godt humør som altid. Ved middagstid lagde jeg mærke til, at han ikke var sammen med hverken os eller de andre katte. Han er ikke kommet tilbage. Jeg tænkte at det var enormt trist, men jeg regnede med, at det var et enkelt tilfælde. Jeg håber selvfølgelig stadig, at han dukker op igen!

 

Her til aften (mandag) skete der så noget underligt. Jeg sad inde i stuen, og ud af det blå hørte jeg voldsomme lyde udenfor. Jeg skynder mig ud, og ser vores gamle hunkat sidde i skjul lige udenfor. Vores modige hankat står længere væk med busket hale. Da jeg går hen for at se, hvad han kigger efter, går han tilbage til vores gamle hunkat, som om han vogter over hende. Ude mellem buskene ser jeg en KÆMPE grå kat. Jeg har sjældent set så stor en kat før, og vi har relativt små katte, så jeg blev ret nervøs.

 

Da den er løbet sin vej, leder jeg efter vores mindste kat, en lille hunkat. Jeg kan ikke finde hende! Puha, hvis hun ikke kommer tilbage, skal jeg til at forklare vores store pige, at endnu en kat er forsvundet sporløst.

 

Jeg sidder her midt om natten og venter stadig på lyden af kattepoter på vores terrasse. De to andre har jeg lukket inde. Jeg tør simpelthen ikke lade dem gå ude lige nu...

 

Når jeg tænker over det... så mistede vi også en kat sidste år. Det var en halvstor killing, der havde brækket nakken, da vi kom hjem fra et besøg.

 

Hvad gør vi???

 

Hilsen en meget bekymret og frustreret Maria

Link til kommentar
Del på andre sites

Tak for svar. :)

Heldigvis er den lille kat kommet tilbage igen! :D

Men stadig ikke spor af den anden der forsvandt... :/

 

Vi fodrer dem ellers også indenfor. Jeg har ikke set nogen komme ind på noget tidspunkt. MEN, vi smider selvfølgelig køkkenskrald ud til hønsene, det er da sikkert det, der tiltrækker dem.

 

Jeg kan godt forstå du ikke nænnede det da det var en mor-kat.

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 3 weeks later...

Nu har den været der igen! Og denne gang ved jeg den var inde, for hunkattene gemte sig i deres huler og stirrede vagtsomt mod kattelemmen, mens hankatten holdt vagt. Den lille hunkat er drægtig og er sat til midt i august, og jeg vil ikke have at hun bliver stresset, når det er så tæt på. Jeg må bare blive fri for den fremmede kat!

 

Du siger du fanger dem i mårfælder. Hvor godt virker det?

 

Venlig hilsen Maria og mine 3 misser.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...