Hop til indhold

Sammensætning og adskillelse af killinger/katte


RLA

Recommended Posts

Hej,

 

Jeg er i den situation, at min søster og jeg begge har købt en killing (endnu ikke hentet dem hjem endnu). De er fra samme kuld, og dermed søskende. Da det er Ragdoll-katte og jeg har ladet mig forstå, at de ikke fungerer som udekatte, så vil vi begge have dem som indekatte, med henblik på senere at få lavet en udendørs løbegård til dem.

Nu er situationen sådan, at vi bor på en meget stor landejendom men en masse jord til. Da vi har flere huse på grunden, bor mig og min søster i hver vores hus. Udgangspunktet var - hvis vi havde købt udekatte - at de bare kunne få lov at lege sammen og gå ud og ind som de ville. Men nu hvor vi har købt Ragdolls og de skal være indenfor vil jeg høre jer om følgende: Ville vi godt kunne have en kat i hver vores hus, men så ind i mellem (eller hver gang vi ikke er hjemme) sætte dem sammen i det ene hus, således at de kan lege sammen i løbet af dagen? Og når vi så kommer hjem skille dem ad til hver deres hus igen?

 

Det eneste jeg kan blive nervøs for er om de vil savne hinanden i de tidsrum, hvor de ikke er sammen. På den anden side ville det jo være rigtig ærgeligt, hvis de ikke fik mulighed for at lege sammen, da jeg tror de vil få stor glæde af hinanden på det punkt.

 

Lige pt. er vores plan at holde dem adskilte i de første dage efter de er kommet hjem til os, så de knytter sig til deres "eget hus" og til os som personer. Derefter ville vi begynde at sætte dem sammen igen ind i mellem så de kunne få glæde af hinanden.

 

Hvad synes i ville være rigtigst at gøre?

 

 

På forhånd tak for hjælpen!

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...