Hop til indhold

Aggresiv kat


Kattensven

Recommended Posts

Jeg har en hunkat på 9 år og hendes søn på 7 år. Sønnen er min kat og er mit et og alt! Han laver ikke meget andet end at sove/slappe af hos mig og spise.

Men en gang imellem går han, fuldstændigt umotiveret, til angreb på vores hunkat (hans mor). Vi hører en forfærdelig larm af hvæsen og miaven og vi kan høre hvordan han jagter hende rundt i hele huset. Ligemeget hvor meget vi råber og prøver at stoppe ham, bliver han ufortrødent ved.. Når der er kommet ro på det og vi har fået skilt dem ad, er hunkatten utroligt bange og opmærksom hele tiden! Vi finder hårtotter fra hunkatten de steder hvor han er blevet angrebet..

 

Efter vi har fået hund, for omkring 3 år siden, bryder han (hunden) meget ind når disse ting sker! Han løber som regel efter hunkatten, selvom hun er den uskyldige, men det er tydeligt at det er hende han passer på og han er godt klar over, at det er hankatten der har slået klik.

 

Hvad kan være skyld i min ellers så fantastiske kat's pludselige angreb?? Han er kælen ellers og gør ikke en flue fortræd! Så hvorfor sin mor??

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...