Hop til indhold

Elsker din kat også at lege ? :) - Desværre får vores katte sommetider lopper :(


FOopa

Recommended Posts

Katten er et yderst klogt dyr fra naturens side. Som deres fæller i naturen, de store kattedyr tigre, løver og så videre, er katten af natur en jæger. Det kan man se i dens bevægelser, i dens tankemåde, og i dens udseende.

Netop derfor er det også vigtigt at stimulere katten igennem leg og aktivitet. Rigtig mange katteejere er dog i tvivl om, hvilken type legetøj de skal vælge. Denne artikel kan altså bruges som inspiration til, hvilke typer legetøj man med fordel kan vælge.

Den allerførste type legetøj, som enhver katteejer bør have i sit repertoire, er drillepinden/musen/snoren. Katte elsker at fange ting, og denne simple type legetøj er designet til dette. Der findes rigtig mange forskellige, og i forskellige prisklasser. Man kan sågar lave sit eget ud af en pind, snor og et sønderrevet viskestykke. Så der er virkelig noget for enhver smag.

Den anden type legetøj, som en kat skal have, er et kradsetræ eller kradsehus. Dette er for at katten kan hvæse sine kløer, og samtidig kan den få lidt leg ud af det. Her findes der igen et utal af forskellige typer, og til forskellige prisklasser. Det vigtigste her er bare at sørge for, at det er solidt. Det skal kunne holde til at blive kradset på igen, og igen, og igen. Husk på, at kattens kløer faktisk er rigtig skarpe - så et godt råd er at købe kvalitet første gang. Så er det ikke sikkert, at der behøver komme en anden gang.

Mange katte kan også lide at lege med bolde, dukker og lignende. Disse bruger de så til at tumle rundt med, og på den måde holde sig lidt i gang. De fås også i forskellige farver, med eller uden lyd, forskellige størrelser, og forskellige priser. Disse typer legetøj er ofte dem, man kan spare lidt penge på, da katten ofte er ret hårdhændet ved dem. Så her behøver du ikke købe det dyreste og bedste.

I stedet for kan du bruge pengene på aktivitetslegetøj. Rigtig mange kender aktivitetslegetøj fra hunde. Men katte kan også få gavn af det, og dermed stimulere deres intelligens og jagtinstinkter.

 

http://www.restsalgnu.dk/product_info.php?cPath=31&products_id=99

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...