Hop til indhold

Hjælp! Min kat skider udenfor bakken.


MaosMor

Recommended Posts

Jeg har en killing på 5 måneder. Til at starte med tissede han lidt på min dyne, men så har jeg holdt ham ude af soveværelset og nu gør han ikke det mere. Men han er til gengæld begyndt at skide udenfor bakken. Jeg tømmer klumperne ud 2 gange i døgnet, men alligevel ser bakken fyldt ud, fordi han ikke dækker rigtigt til. Det med at dække efter sig har han ikke rigtigt fundet ud af. Han skraber rigtignok, men ud i luften og på bakkens sider! Og har jeg ikke låget på (der er ikke låge), så skraber han på væggen og gulvet rundt om bakken. Så derfor synes bakken fyldt næsten med det samme, og så skider han andre steder. Han gør det nogle gange i kælderen og andre gange i samme rum som bakken står i. Hver gang gør jeg rent med et rengøringsmiddel med svag cirtonduft og rodalon.

Han begyndte på det hele da jeg kom til at købe noget kattegrus han ikke kunne li. Jeg skiftede hurtigt til noget andet som han brugte fint til at starte med, men snart gik det også galt. Nu er jeg tilbage ved det mærke jeg havde helt til at starte med. Han vil gerne gå på det, og der er da også altid noget i bakken når jeg tømmer den. Der er bare alt for ofte også noget udenfor den.

Han får også ret ofte lort på bagbenene, både når han går på bakken og når han gør det udenfor (altså ude i haven).

 

Er der nogen der ved hvad jeg kan gøre? Jeg er helt på herrens mark, han er min første kat, og jeg ved ikke hvad jeg skal gøre. Jeg har prøvet at lede på nettet, men synes ikke jeg har fundet noget om hvad man gør når det er afføring han laver udenfor bakken, og det ikke er konsekvent (heller ikke hvis det er). Det eneste jeg har set, har været at jeg bør få ham kastreret. Da det uanset var planen at han skulle det, er jeg begyndt at lede efter en dyrlæge til det. Men da jeg stort set hver dag er nødt til at skrubbe gulv på gæstetoilettet (det er der bakken står) med rodalon, vil jeg gerne løse problemet.

 

Desperate hilsener fra Formand Maos mor.

Link til kommentar
Del på andre sites

jeg havde en hunkilling der konsekvent sked lige ved side af kattebakken.

jeg kom ud a problemet ved at følge med hende ud, når hun skulle på bakken. når så hun gjorder klar til at skide ved siden a bar jeg hende op i bakken... det tog omkring 3 uger før hun

havde fanget det.

så det kan lade sig gøre, hvis man er tålmodig.

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...