Hop til indhold

skider ved sin madskål bl.a.


sabsab

Recommended Posts

Hej allesammen... Vi er efterhånden ved at rive hårene ud af hovedet da vi ikke ved hvad vi skal gøre for at

gøre vores to katte renlige.. De skider og tisser over det hele, nogle få gange bruger de kattebakken men der kommer ofter "uheld"... Vi holder dem i øjeblikket lukket inde på vores badeværelse, for at de finder ud af at det er der de skal besørge, men her skider de også bare all andre steder end i kattebakken, bl.a. lige ved siden af deres madskål, det forstår jeg slet ikke da de jo burde gøre det langt væk fra deres mad.. Vi har prøvet at skifte kattegrus flere gange nu for at se om det hjalp, men intet hjælper.. De er en 20 uger nu, og vi har haft dem siden de var 12 uger, så vi er efterhånden meget frustreret.. Nogle råd til hvad vi kan gøre?? Vi er villig til at prøve alt..

 

på forhånd tak allesammen.

Link til kommentar
Del på andre sites

Puha - det lyder godt nok frustrerende! Det er synd for jer :( Der kan jo være masser af årsager til at de er urenlige - inklusive sygdom. Er de checket fornylig hos dyrlægen?

 

Det kunne også være grustypen - men i har jo prøvet at skifte. Har I prøvet meget finkornet grus - som sand? Det kan nogle katte godt lide. Desuden vil jeg sige at når de nu er urenlige skal I have mindst to bakker - forskellige rolige steder i huset. Er jeres bakke lukket? Nogle katte kan ikke lide lukkede bakker.Prøv at tilbyde en åben bakke. Står bakken ved siden af noget der larmer? Så prøv at sætte den et mere roligt sted.

 

Hvordan har de to det med hinanden - leger de eller er de ikke så gode venner? Det kan også have indflydelse på renlighed. Man kan også arbejde med kattenes forhold til hinanden.

 

Det at de er urenlige lige ved siden af madskålen tyder på at de ikke har været ordentligt kattebakke trænet hvor de kom fra - det lyder faktisk som om de altid har oplevet at maden står lige ved siden af bakken? Man kan lave et 'bakke-trænings' program for katte - det kræver lidt mere men er muligt.

 

Håber det hjælper lidt :)

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...