Hop til indhold

Transport af katten


Fie-tøsen

Recommended Posts

Jeg har lige fået en ny kat, og dermed skal jeg også til dyrlæge - det kræver dog at jeg kan transportere hende!!

 

Kigger lidt på de her muligheder:

http://www.kattespecialisten.dk/transport-taske-i-sort-nylon-55-x-30-x-30-cm-p-219.html

 

eller

 

http://www.kattespecialisten.dk/tbag-trolleyrygsaek-p-2486.html

 

Og så er det selvf. den traditionelle.. Men da jeg ikke har bil, tænker jeg at en anden ville være godt..

 

 

Er der nogle der har forslag til hvad jeg skal gøre?

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Fie!

 

De ser da begge fine og handy ud, og jeg kan godt se at nummer to virker som en optimal løsning hvis du skal have katten med bus/tog til dyrlægen. Du skal måske lige sikre dig at de er gode og solide og kan modstå ivrige/panik-slagne kattekløer.

 

Selv må jeg indrømme at jeg for længst har opgivet at slæbe to skrigende kattte på hhv. 5 og 8 kg gennem diverse Københavnske busser og toge, og konsekvent tager Taxa til og fra dyrlægen med Emma og Emil. Så de har blot hver en 'traditionel' transport kasse.

 

Hvis du vil undgå problemer med at putte din kat I tasken når I skal afsted er det en god ide at lade den stå fremme med et hyggeligt tæppe i. Plus sørge for at rose din kat og give godbidder når den viser interesse for tasken/lægger sig i den. Så kommer den også til at forbinde tasken med noget positivt ud over det negative der jo måske kommer med af dyrlæge besøgene.

 

Mange hilsner,

 

Ayoe

Link til kommentar
Del på andre sites

Hej Fie,

 

Ja - det kan godt komme til at løbe op med taxa og dyrlæge og alt muligt! Hvis du vil vænne hende til at blive båret ned til bussen og få tur i den ville jeg (hvis jeg havde tid :-D) gøre det i steps. Først simpelthen lade hende vænne sig til tasken - som jeg skriver ovenfor. Så, når hun uden problemer går ind og ud af den, og måske endda tager en lur i den, lukke den et kort øjeblik og ROSE hende, og mere vigtigt, give hende godbid, for at tage det roligt. Så lukke den i længere og længere tid og give godbidder for at være en god pige i tasken :-) Så - når hun er tryg ved at ligge i den lukkede taske i længere tid, begynde at bære rundt på den, ROSE og give godbidder. Når I kan det, bær tasken udenfor et kort øjeblik - og ja - du har nok gættet det :-) ROSE og give godbidder. Det næste trin er simpelthen at gå tur med hende i tasken op og ned af vejen i længere og længere tid, og jævnligt stikke hende en godbid. Næste trin er at stå ved stoppestedet og se bussen komme og gå og give godbidder. Og så en kort tur med bussen, uden at skulle til doktoren - blot hjem igen bagefter. Så - når I endelig skal til dyrlægen, er transporten ikke så sindsoprivende som den f.eks. er for mig - Emil kan råbe meget MEGET højt når han er utilfreds med noget :-D

 

Masser af hilsner,

 

Ayoe

Link til kommentar
Del på andre sites

  • 2 weeks later...

Hej

Så er tiden ved dyrlægen ved at nærme sig. Har lånt en katte-kasse som har stået i lejligheden siden tirsdag, for at hun kunne lære den at kende :) Hun har været lukket inde i den i små omgange en 3-4 gange nu :) Hun tager det okay pænt.

 

Dyrlægen ligger så jeg kan tage bussen direkte, det er jo dejligt!!

Link til kommentar
Del på andre sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gæst
Svar på dette emne...

×   Du har kopieret indhold med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Tilføj...