Hop til indhold

Druen0

Members
 • Antal indlæg

  90
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Druen0

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 1. Savner stadig min Nala
 2. Tusind tak - havde slet ikke tænkt på de aviser - har nu rykket annoncer i begge både netudgave og papirudgave! En kat kan da ikke bare forsvinde ud i den blå luft - nogen må jo have set hende eller fundet hende:(
 3. Så har Nala-pigen været væk i en uge. Jeg har lavet en lang liste over alle plejehjem, skoler, kirker, børnehaver og lign. i Rødovre og vil køre ud med opslag. Er desværre blevet syg nu, hvilket nok skyldes at jeg render rundt og leder i kulden og samtidig ikke vil lukke min havedør, for det kunne jo være hun kom. Føler mig efterhåneden ret fjollet og tænker mange nok synes jeg er lidt mærkelig/latterlig at jeg er så bekymret og gør så meget. Jeg håber folk herinde kan forstå hvor knyttet man kan blive til sådan en fætter. Hvis der er nogen gode råd, noget mere jeg kan gøre, må I endelig skrive. Det er min plan at indrykke en stor billedannonce(efterlysning) i lokalaviserne i næste uge.
 4. Jeg har nu prøvet diverse grupper på facebook også. Pinny: Har været rundt i supermarkeder, men der er stort set ingen af dem der vil have opslag op og ingen opslagstavler. I netto fandt jeg en opslagstavle og satte et opslag og så var jeg så glad da jeg fik lov at hænge et op på væggen i indgangen i døgnnetto på roskildevej, men da jeg kørte forbi igår aftes, var det taget ned igen
 5. Tak for historierne og de krydsede fingre! Håber hun kommer tilbage så pludseligt som hun forsvandt og håber endnu meget mere at hun ikke er kommet til skade eller er blevet taget !!
 6. Hej alle Lige nu er jeg bare så ked af det - min fantastiske Nala har ikke været hjemme siden lørdag meget tidlig morgen. Jeg har underrettet internat, politi, katteregisteret og falck dyreambulance. Jeg har oprettet efterlysninger på alle mulige sider på nettet inkl. facebook, jeg har hængt efterlysninger op i området og været ude at lede x mange (kaldt og raslet med mad osv.), jeg har tjekket garager og kældre på ejendommen og fået mine hundeluftende naboer til at holde øje når de går tur. Hvad mere kan jeg gøre? Jeg elsker min kat utrolig meget - det er lidt inligt at sige det, men hun er blevet mit "barn" og jeg kan slet ikke udholde at hun har været ude i den bidende kulde det har været i nat. Jeg tør ikke lukke min havedør, da hun skal kunne komme ind. Er nu gået ind i 3. døgn uden min Nala. Er der nogen der ved hvor længe "lang tid" er? Hun er steriliseret og chippet og har aldrig været væk sådan før. En enkelt gang nåede jeg lige at blive lidt forundret og så var hun der - der var vist gået ca 12 timer. Hun er en dominerende hunkat og er stærk. Det kan vel være en fordel, men tænker også en ulempe, for måske har hun været for modig på en andens territorie? Erfaringer med hunkatte, der er steriliserede? Hvor længe er normalt at de kan finde på at strejfe? Nogen solskinshistorier til at bevare håbet?
 7. Det kommer nok an på hvor voldsomt de er ramt af det. Nala skulle både have middel i nakken x 2 + dryppes.
 8. Druen0

  Opkast

  Hej alle Nala har kastet op i nat og lige for 10 minutter siden miavede hun hjerteskærende og kastede en ret stor mængde op. Hun er begyndt at gå i haven og spiser græs derude. Jeg har hørt at de skal kaste op ind imellem pga. de skal have hår op, men der ser ikke ud til at være hår i, det ligner bare ufordøjet mad + spyt/slim. Skal jeg være bekymret? Hun er tidligt på den med tænder, har allerede fået sine voksne hjørnetænder, men miaver meget i øjeblikket og tror hun har ondt i gummerne.
 9. Som regel er det ikke nok bare at rense ørerne hos dyrlægen, der skal også dryppes 2 gange om dagen i 2-3 uger. Synes du skal gå til dyrlægen igen. Er enig i at det lyder som om der er gået betændelse.
 10. Hvilken behandling har Fonzie fået? Nala havde også øremider og jeg skulle dryppe ører på hende 2 gange om dagen i 3 uger + hun fik et middel i nakken. Efter de 3 uger var det helt væk og hun var grimt angrebet.
 11. Min barndomskat var engang væk i 3 dage og vi troede han var blevet kørt over eller lign. men pludselig kom han tilbage. Mist ikke håbet. Krydser fingre for jer!
 12. Hej Nala blev steriliseret igår og hun skal have plastikkrave på i 10 dage, sagde de. Igår havde hun selv fået den af, mens jeg var ude at handle. Jeg strammede den så lidt mere til. Idag har jeg været på job i 8 timer og der havde hun den stadig på da jeg kom hjem. Hun er meget generet af den og på mit arbejde fortalte flere at deres katte ikke skulle have den på så længe og ikke med mindre de ligefrem bed i stingene. Hvad er jeres erfaringer? Nala er blevet syet indvendigt og har så blot 2 sting udvendigt for ekstra støtte.
 13. Hun har fået Hills i 3-4 uger. Hun laver aff. ca. 3 gange om dagen og nogengange laver hun nogle temmelig store nogen, men mest mange små.
 14. Ej hvor skønt! Må vi se billeder? Bliver helt trist over at lille Nala aldrig får den oplevelse, men man ved jo bare at der er så mange uønskede killinger, så synes det var bedst med neutralisering.
×
×
 • Tilføj...