Hop til indhold

NajaSlaven

Members
  • Antal indlæg

    12
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af NajaSlaven

  1. Tror i har en meget livlig kat. og jeg tror også hun er vant til at få det som hun vil. mit råd er at prøve at lade være med at engagere jer når hun gør skidte ting, og huske det den næste gang hun søger kontakt, for at få hende til at forstå det ikke var okay, tror hurtigt hun ser en korrelation imellem at gøre dårlige ting og ikke få kontakt.
  2. måske en lille puppy som ligner jeres hund?
  3. jeg har ejet en sort hankat og han var ikke nederst i dominans, faktisk tror jeg ikke det er farven på en kat der er vigtig, jeg tror det er temperamentet.
  4. Tror da din Kat leger diplomat.. det er kattens lod at være hjælperen til os, dens slaver..
  5. Jeg har en lille idé der måske kan hjælpe. tænd for radioen, de responderer bedre til at høre en stemme lavt, til når der ingen lyd er, det kan godt gøre de føler sig ensomme.. virker både for mange katte eller en.
  6. Jeg undskylder for dine traumatiske oplevelser. Nogle katte gemmer sig for at dø alene, det er en pakflugt for ikke at tiltrække ådselsædere til boet... det gør mig ondt hvis det er tilfældet.
  7. Som regel når en kat skyder hale, så er det fordi den vil virke større og noget gør hende bange. hvis det er dig, så kan det tænkes der er en forandring du ikke er vidende om? (Kan være noget så simpelt som en ny hår farve eller skæg raget af) hvis det er problemet, så prøv at langsomt blinke til hende, og prøv at gør alt du kan for at berolige hende igen. nogle gange når min kat er bange, elsker den en godbid, eller et eller andet for at få den til at ændre tanker.
  8. Jeg tænker den helst vil besørge indendørs, fordi den føler sig tryg derinde, måske den har haft en skidt oplevelse imens den besørgede udenfor, Katte er som mennesker i mange faconer, de har også følelser, og nogle gange så kan de vel have en trang som er for stærk.
  9. mange katte kan godt lide at gemme sig de mærkeligste steder, jeg ville prøve at finde et problem i lejligheden, sikkert et mørkt sted eller lavt, so de gemmer sig i. Det kan selvfølgelig også være en sygdom, men tror det ikke, de har garanteret fundet et sted de godt kan lide, som er lidt ahem, beskidt..
  10. Jeg vil sige kontakte kattens værn, hvis du forklarer dem i dybden hvad problemet er, så kan de sikkert råde dig. husk nu, de kommer ikke imod dine ønsker og sætter fælder op.
  11. Det kan endda være små ting som for lidt legetøj eller der er for mange lukkede døre, noget simpelt som forhindrer din kat i at udfolde sig.
  12. Kan tænkes hun demonstrerer overfor dig, der er noget hun ikke kan lide, prøv at tænk som en kat, hvad er forandret? Nogle gange kan stress være en faktor, eller bare demonstration imod noget som ikke er som det skal være.
×
×
  • Tilføj...