Hop til indhold

smartguy2

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om smartguy2

  • Fødselsdag 20-11-1984

Personal Information

  • Interests
    Katte, film, geografi, film, musik, sport etc.

smartguy2's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. http://samvirke.dk/sundhed/artikler/saadan-laerer-kattens-signaler-kende.html denne er god læsning i øvrigt (Y)
  2. Well, det med turen med den i snor, er noget jeg vil, for at den skal lærer at kende området, der går mange katte herude, så kan være en forvirring for den...Så vil ikke starte for tidligt med det og det med kattelem er ikke muligt hvor jeg bor.Men ellers tak for rådene.
  3. Okay lige slap af her. Jeg gør intet galt her fister, det er ofte ting som andre også bøvler med når de er 1. Gangs ejere af en kat og da jeg hverken slår eller begår vold eller lign mod den(aldrig tænkt mig det heller) , ja ser jeg dit svar, Somom du skriver for at holde dig vågn, så sov din brænert ud, tak. Behandler generelt altid dyr osv godt, så dit svar indlæg er da ubrugeligt. Så det svar du kom med der, er sgu er en ommer . God nat og dag Til dig. Håber at hører fra andre "gode" væsner end lige den person der :-)
  4. Hejsa Takker... 1. Ja, det er jeg såvidt klar over, dog vil det gøre det lettere hvis den bare tog det lidt mere til sig jo. 2. Katten kan endnu ikke gå udenfor... da den er ny hos mig, kender ik området endnu...der skal gerne gå 3-4 uger inden den skal gå udenfor, til at starte med, i snor...(for at se terrænet an og komme ud lidt og bruge andet energi end indendøre.. Og det med ørepropper duer jo ikke, hvis den laver "numre" med at ødelægge ting imens man sover(er selv natteravn så dobbelt unødvendigt ogder matcher jeg/den jo hinanden godt)..men så vågner man jo op til rodet, og duer jo i teorien slet ikke jo.. 3. Jamen det er pølsestykker i tern, den elsker pølser og bare rolig, små mængder... Hvor den leger med det, hvis den føler at det ikke er skåret småt nok, udfra det man lige ser jo... 4. Jaaeh, de ting gør jeg osse og bruger osse en sprøjte vand, som den hader(vand altså).. Men det får lidt et specielt "kig" når man gør det efter 3-5 gange hvor det er sagt, den skal stoppe eller lade vær...Somom den tænker.."Hvorfor dog det, kandu så lad være med det? Hrrrrfm" agtigt nærmest.. Hehe Den har 3 kradsetræer , som den dog ikk bruger endnu, vild og gerne have den til det, da den har godt af det, fremfor at gøre det på min sofa eller ja store tv tiltider, hvor jeg lige må hæve stemmen lidt, for det bruger man jo ofte, eller ved ledninger bag mit net.. Gemmer dog osse tingene for den, får pga vasket bedre op i tide, nu når den er her, ellers slikker den til det hele, når det er den er på bordet... Og forvirrer den jo nok lidt, at jeg har "sagt" til den, at den må gerne være der, så længe der er rent, intet bestik eller lign ikke er i nærheden..(kan jo bare tørres af og væk jo, er jo kun mig og katten og ingen andre på det plan jo)... Såeeh jeps....Men prøver mig frem hist pist og prøver at geare ned i arrigskaben, når den gør ting jeg SLET ikke vil have... For kan sguette have, at den løber væk/små bange af mig, så får jeg dårlig samvittighed, da den jo ikke kan gøre for den ikke kan de ting, mig der skal lærer den det, dybest inde jo.. Men ja skal jeg nok...På forhånd tak, indtil nu. Mvh Jesper Aka smartguy2..
  5. Hejsa Jeg er en ganske ny katteejer, kun 3 dags tid ca..(nyoprettet her i dag, i skrivende stund) Men har et par spørsgmål og et par råd jeg vil hører jer om: 1. Hvis den ikke adlyder på det navn den kom fra inden den kom til mig...Hva gør jeg så?(ikke meget den reagerer efter det i hvert fald, og skulle den jo helst) Den hedder i øvrigt Simba pt efter ham fra Løvernes Konge.. 2. Hva kan jeg gøre eller få af råd, når min nye kat mener den er i sær hyper om natten , for at undgå det, hva gør jeg så? Altså..den lever efter mit liv, sover om morgenen og vågn om dagen/eftermiddagen.. 3. Har et mindre problem, når den mener (tror jeg ) når jeg skærer ting(mad) i tern til den og den ikke kan få det i munden, så har den en "mani" med at lege med maden(nærmest som man var et lille barn) og nogle gange somom det var en bold, den legede med over det meste af lejligheden, men hvordan kan man undgå den kaster med det, frem for at den kontakter mig og gør mig opmærksom på det i stedet? 4. Og så har jeg agressions problem, at når den ikke vil hører eller gøre hva der blir "sagt"(ved godt, den er sin "egen herre") men alligevel, jeg har jo regler til hvordan den må gøre ting og ikke må det,... Så kommer jeg i visse tilfælde til at skælde den ud. (har jeg så læst at man ikke må til den, da den kan blive bange og endda "næsten" for livet for en, hvis man er uheldig )Men hader mig selv for at gøre sådant, for den kan jo ikke gøre for, jeg ikke lige kan agere"rolig" når den igår, f.eks trods uden som helst "bare" havde ødelagt en kvart køkkenrulle, imens jeg var på Wc(har dog undskyldt i en stille og hvisken stemme til den, da de jo hører lydmæssigt bedre end os jo, tog den pænt, trods den var træt, men gav mig lige lidt indre "ro" der, trods alt.).....Kom jo til at hive fat i den kraftigt, og skælde den ud..Ville ønske, trods det er "lille" ting..at jeg kunne geare ned der..(er ikke en aggressiv mand normalt, faktisk...Stille og rolig fyr osv..) Men håber at hører fra jer og håber tonen er god.. Rigtig god søndag til alle fra mig i Sdr. Jylland.
×
×
  • Tilføj...