Hop til indhold

Silja N

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Silja N

  • Fødselsdag Marts 8

Personal Information

  • Interests
    Film, spil og forkæle mine katte
  • Occupation
    Studerende

Silja N's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Vi ved ikke med sikkerhed om ægtheden af min mors maine coon. Hun har helt klart nogle træk fra racen, men den er uden tavle og det var hendes forældre også - disse blev brugt som "gårdkatte". Dette er min mors første kuld - det var ikke hensigtet at hun skulle have et, så vi har ikke tænkt på arveligheden af døvhed. Hun skal neutraliseres efter dette kuld.
  2. Min mors maine coon, var købt fra en gård, som ikke havde avlet på deres coons og de har heller ikke stamtavle. Vi havde ikke dengang en anelse om at hvide katte havde sandsynlighed for at være døve. Det fandt vi først ud af et godt stykke tid efter at vi havde købt hende - så nej det går jeg ikke udfra at den er blevet testet for.
  3. Hej. Jeg er ny herinde. Jeg har oprettet en profil i håb om at i kan hjælpe mig med at tage en beslutning om at tilføje et nyt medlem i min lille familie. Jeg har sammen med min kæreste 2 katte - et af hvert køn. Disse er rimelig jævnaldrende på omkring 1 år. Diesel (hankatten) er utrolig legesyg, men vores hunkat (Lilo) er ikke vildt begejstret for de vilde lege (i hvert fald ikke al tid). Det var ikke meningen at vi overhovedet skulle have en ny kat, men så var det at min mors hvide maine coon tilfældigt fik killinger her for nogle uger tilbage. Jeg har sidenhen forelsket mig i den ene af killingerne. En lille hvid han med heterokromi. Hvad er jeres tanker og erfaringer med at bringe en 3. kat ind i familien? Håber at i kan hjælpe mig, da jeg nødigt vil gøre noget der kan være til gene for mine katte og den lille ny (selvfølgelig, når den bliver gammel nok) :-)
×
×
  • Tilføj...