Hop til indhold

Amaliepatrick

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Amaliepatrick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Hej. Jeg stiller lige et spørgsmål for en veninde der har en skøn blå Ragdoll hankat og en lilla british shorthair hunkat. Har nogle af jer nogensinde fået killinger blandet af de to racer? Hvis ja, hvordan kom de til at se ud?
  2. Hej. Håber at en af jer kan hjælpe og/eller har et godt råd til hvad jeg gør med min dejlige kat. Jeg har for en uge siden købt en lille hunkilling (british shorthair - indekat), hvis øjne løber i vand. Dette fortalte sælgeren os, da vi købte hende, og gav os en lotion med, som vi dypper i vat og renser hendes øjne med hver dag. Men nu synes jeg at det "våde" ser sådan lidt gult ud hvor jeg før synes at det var mere klart. Har nogen oplevet dette før? Eller har i et godt råd til hvad dette kan skyldes? Hun virker ikke generet over det og opfører sig ikke som om at det gør ondt. Kan det være øjenbetændelse?
  3. Hej Felis. Tak for svar. Mit spørgsmål lyder sådan set på om det er en dårlig ide at anskaffe sig en ny killing, når han var så glad for selskabet før, men selvfølgelig lige skal vænne sig til nyt selskab? Og om det er bedst at købe han/hun eller om det er ligegyldigt? (Med henblik på hans tendens til at "springe på" denne (lånte) hunkilling. Selvfølgelig er situationen ikke perfekt, når tidligere nævnte hunkat måtte aflives, men vi kunne mærke at han var vild med selskabet dengang. Og vi har jo, som nævnt, også planer om at få ham kastreret snarest muligt. Vi har bare ikke haft mulighed for dette, før nu. Kastrationen bliver selvfølgelig sørget for inden den nye killing kommer.
  4. Hej. Jeg har et lille dilemma som jeg ville lige forsøge at få afklaret herinde, inden jeg på egen hånd tog en beslutning. Jeg har en dejlig hankilling på 7 mdr. Da vi købte ham, havde vi i forvejen en 5 mdr. gammel hunkat, som derfor var ca. 2 måneder ældre end ham. De fungerede fint efter få dage og der var aldrig nogle problemer med de to. Af uheldige årsager har vi været nødt til at skille os af med vores tidligere hunkilling og vi har derfor overvejet at få en ny, da han var så glad for selskabet. Vi har en aftale med en sælger om at vi skal hente en lille hunkilling i slutningen af maj, men nu er jeg blevet meget i tvivl! I forgårs hentede vi en lille hunkilling på blot 14 uger, som vi skal passe for mine forældre i en uges tid. På den korte tid, har Milo "sprunget" på hende to gange og det virker som om han forsøger at parre sig med hende. Og de slås ualmindeligt meget. Han er ikke kastreret endnu, da vi først har tid ved dyrlægen til dette i slutningen af maj. Er dette normalt? - At han springer på så lille en killing? Og vil han med gøre det samme med den kommende hunkilling? - Hvis ja, hvad er så jeres bedste råd angående dette? Skal han kastreres og så skal fingrene krydses for at han lader være med den nye, eller skal vi anskaffe os en hankilling i stedet? - På forhånd tak for hjælp og råd!!
×
×
  • Tilføj...