Hop til indhold

Lulleh

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Lulleh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Nu er hun steriliseret, og de to første dage var fantastiske. Hun sov længe (eller vat i hvertfald i sengen længere tid), hun travede ikke rundt som en gal og snakkede. Efter det, er hun dog næsten vendt tilbage til det gamle, hun snakker lidt mindre om morgenen, men ellers er det det samme. Som lille var hun i en garage den første måned, men blev så taget ind i et udestue, da jeg havde sagt ja til hende.
  2. Hun har fået en tid på torsdag til sterilisering, så håber det løser mit problem! Jeg har en kat, på trods af jeg ikke må pga. mit psykiske og fysiske helbred er værre uden en. Så det er faktisk lægens ordre at få en kat igen. Min kat har et rigtig godt forhold til min mor og hendes dyr, vi besøger dem så ofte som muligt, så de beholder det godt forhold. Det gør vi i tilfælde af vi bliver opdaget, eller at viceværten skal ind. Så kan hun komme derud indtil da, og bliver vi smidt ud, flytter vi derhjem indtil vi finder noget vi må være i. Så skulle det værste ske, er der en plan for det. Jeg har ikke fået mig en kat for min egen fornøjelsesskyld uden at tænke på eventuelle konsekvenser. Jeg har en rigtig sød underbo, der ikke siger noget til hende, så hun får lov at lege lige så vildt hun gerne vil. Tror ikke hun lider nogen last på det punkt.
  3. Hej Min killing Kida opføre sig på en måde, jeg aldrig har oplevet en kat før, og det ødelægger virkelig min søvn! Hun blev taget fra sin mor en uge for tidligt, da moren havde afvist hende, og hendes brødre var onde mod hende. Da jeg fik hende vejede hun kun 670 g, i dag er hun 6 måneder og vejer 2 kg. Hun virker som en sund og glad kat. I starten var hun utrolig mor søgende, og vil være i mit hår og die hele tiden (når vi altså ikke skulle lege)! Jeg fik ikke lov til at sove om natten, for hun skulle op og dige flere gange om natten, men tilgengæld kunne hun godt være i sengen til jeg stod op. På det sidste er hun ved at drive mig til vandvid om morgen. Det starter mellem kl 5 og 6, her begynder hun at kravle rundt i soveværelset, og går kun ud for at spise eller gå på kassen. Når hun går rundt er det altid de samme steder, i vindueskarmen eller på min vasketøjskurv, kradser på min skabslåger, mens hun går rundt kalder hun som en gal. Det er ikke et almindeligt miav, der er mere et må skrig. Hvilket er et problem, da jeg bor et sted jeg ikke må have hende, men det virker ikke til hun siger noget, når jeg ikke er hjemme. Hun stopper næsten helt med at kalde når jeg står op, jeg kan endda bare smide mig ind på sofaen, og der er stort set stille. Det er lige meget hvad jeg gør, så stopper det ikke. Inden vi går i seng, prøver jeg at lege hende træt i ca en time, jeg giver hende hendes aftenportion af vådkost og sikre hun har tørkost og vand. Har prøvet at smide hende ud og lukke døren til, jeg har ignoreret hende i flere timer, har forsøgt at stå op og lege lidt med hende, syntes jeg har prøvet alt - er ved at være desperat! Inden vi går i seng, prøver jeg at lege hende træt i ca en time, jeg giver hende hendes aftenportion af vådkost og sikre hun har tørkost og vand. Hun er en meget livlig og energisk killing, hun er indekat og "enebarn". Det er ikke en mulighed at få en kat mere, og i mine 25 år som katteejer har alle mine katte været enebarn. Det har de været tilpas med. Har i nogen ideer eller råd til min situation?
×
×
  • Tilføj...