Hop til indhold

ChanelvHansen

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af ChanelvHansen

  1. Hej med dig, mange tak! :-) ' Du må meget gerne se et billede af ham den lille mis, så snart vi får ham hjem i næste måned. Han er grå over hele kroppen, med et par mørkere striber i ansigtet.. Han er meget sød. Det lader til at de små kræ har mere personlighed, end man lige regner med.. Smiler.
  2. For det første, så skal jeg nok helt selv bestemme hvad jeg pakker sammen og hvad jeg ikke pakker sammen ' Synes generelt at der er meget grov snak inde på disse forum, måske noget forbrugerne skulle tænke over hvis der ikke skal være så dødt herinde.. Ud fra hvad jeg har læst eksperterne skrive om katte, så er det muligt at lære katte ikke at skide på gulvet men ordne det i en kattebakke ligeså vel som det er muligt at lære en kat at sove i sin egen seng. Det hele handler om at rose den ønskede påtaget adfærd og lede opmærksomheden over på noget andet positivt når katten gør noget man ikke vil ha.
  3. Den har været inde kat hele livet, så det skal den blive ved med at være ..
  4. Ja, vi lære det nok hen ad vejen .. Jeg tror på at hvis man ligger nok tid og kræfter i det, opfører katten sig som ønsket da den senere finder ud af den dårlige adfærd ingen opmærksomhed får.
  5. Nej, lille manden kommer når han er klar ' og manden og jeg herhjemme, er så spændte på at få ham.. Jeg har læst meget om katte opdragelse, og hvordan man får katten til det man ønsker og forlader den adfærd man ikke ønsker.
  6. Hej med dig, Felis.. Det var dog ærgeligt at her er så dødt herinde! ' Prince er lige nu 4 uger gammel, jeg modtager billeder af ham stortset hver dag indtil han er 12 uger og kan komme hjem til os.. Vi glæder os meget!
  7. Super fin kat, og tillykke med den.. Den ser sørme fræk ud! ' Håber både at du og den får det godt sammen.
  8. Hej med jer, alle sammen.. Mit navn er Chanel og jeg er 19 år gammel. Min forlovede og jeg har længe gået og haft en snak, om at få os et kæledyr. Vi er for nylig flyttet til Odense, og studere begge to. Det viste sig så i går at jeg faldt over en annonce på guloggratis.dk ' hvor jeg simpelthen fandt den sødeste, lille killing. ' jeg kom derfor i kontakt med denne kvinde, og fik en masse interessant information omkring denne killing der var klar til at tage hjemmefra til d. 01/10/14 ' vi har simpelthen glædet os så meget, til at få denne lille killing hjem og har derfor valgt at han skal hedde Prince. Han får det som blommen, i et æg! ' Glæder mig til at følge med i jeres andres opslag og oplevelser, med jeres små babyer.. Chanel.
  9. Hej med jer, alle sammen.. Mit navn er Chanel og jeg er 19 år gammel. Min forlovede og jeg har længe gået og haft en snak, om at få os et kæledyr. Vi er for nylig flyttet til Odense, og studere begge to. Det viste sig så i går at jeg faldt over en annonce på guloggratis.dk ' hvor jeg simpelthen fandt den sødeste, lille killing. ' jeg kom derfor i kontakt med denne kvinde, og fik en masse interessant information omkring denne killing der var klar til at tage hjemmefra til d. 01/10/14 ' vi har simpelthen glædet os så meget, til at få denne lille killing hjem og har derfor valgt at han skal hedde Prince. Han får det som blommen, i et æg! ' Glæder mig til at følge med i jeres andres opslag og oplevelser, med jeres små babyer.. Chanel.
×
×
  • Tilføj...