Hop til indhold

1573

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af 1573

  1. Hej med jer, Håber i kan hjælpe med at anbefale nogle gode online butikker der sælger katte udstyr som kravlestativer og andet katte tilbehør. I må meget gerne komme med jeres anbefalinger på bestemte mærker samt kritik så man ved hvad man ikke skal købe?? Hvilke ting betyder mindre så man kan sparer nogle penge eller hvilke produkter hvor man bør ofre nogle penge for at få noget godt.
  2. Det skal jeg huske Det er nok meget smart at få købt lidt at kravle i så han ikke vælter rundt på komfuret.
  3. Mange tak for en masse gode råd. Jeg har nogle ting jeg ikke helt forstå. 1. Stamtavle: Hvad skal jeg kigge på og efter? 2. Hvad vil det betyde hvis man har en kat fra TICA og ikke en dansk? 3. Hvad skal der være i denne sundhedsbog Note: vedr. Bengal kat som hjemme kat så har vi en pæn størrelse lejlighed i håb om det ville kunne erstatte det med at komme ud. Men jeg kunne godt tænke mig at træne den, men hvad med den del med at få en sele til den så den kan komme med ud om sommeren. Har hørt den ikke rigtig får vinterpels.
  4. Hej, Jeg har planlagt at skulle købe kat med kæresten og jeg har brug for at finde ud af hvad der er vigtigt at kigge efter. Det gælder både hos sælger, killingen samt evt. praktiske ting som dokumenter osv. Er der nogen der kan hjælpe med at give lidt råd? Jeg har intention om at købe en Bengal Kat, Singapura, Cheetoh eller Toyger.
×
×
  • Tilføj...