Hop til indhold

Pernille

Members
 • Antal indlæg

  28
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om Pernille

 • Rang
  Kattedebatør af 3. grad
 • Fødselsdag Januar 19
 1. Pernille

  Sele

  Hej alle. Min Maine coon skal have ny sele, den han har nu er for kort og hun kan vride sig ud af undendelen af selen. ( det er en H-sele) så jeg leder efter noget andet. Hun har den på når hun er ude da jeg ikke har fået bygget en kattegård til hende endnu, så hun går i snor i øjeblikket. har i nogle gode råd og seler?
 2. Har lige købt 20 l. katte grus. En radiator seng og self. nogle katte snacks
 3. Jeg kan slet ikke huske andet end det jeg har skrevet, det er ikke så meget.
 4. Pernille

  Film hjælp.

  Hej alle. Jeg har brug for noget hjælp. jeg så engang en film om en pige der fandt sig en kæreste der var en rigtig slem en. da hun opdagede hvordan han var og slog op med ham gik han helt amok og begyndte at hjemsøge familien. En af de ting han gør er at skære familiens hunds hoved af og putte det gennem hunde lemmen. Jeg kan bare ikke huske hvad filmen hedder, så jeg håber at der er nogle her inde fra der kan hjælpe mig.
 5. Jeg går tur med min kat, og det er der ingen problemer i. jeg gør det ca. en gang om dagen, hvor vi går rundt i hele haven og lidt ude på vejen. hun kan ikke komme ud selv fordi der bag vores have ligger en stor vej. Men jeg har intet problem ved at gå med hende. hun løber glad rundt. og når hun vil ind igen går vi bare ind og hvis hun bliver bange løber hun også bare ind, det skal man jo så bare løbe med. hvis man skal gå med sin kat synes jeg at man skal have en flexline sådan en til hunde. så katten kan løbe langt. jeg har en på 8 meter.
 6. det er godt nok nogle dejlige katte. men så vil jeg da også lige dele lidt billeder med jer her inde. Min kærestes kat Oscar det hygger. Chili der er i min sports taske. Chili der ligge i sin fine nye seng foran brandeovnen. Oscar der prøver at sove. Chili på hendes nye katte tårn.
 7. Jeg har en dejlig hunkat på 1½ år. hun er en indekat, men da jeg har haft udekatte før har jeg en kattelem som så bare står låst. Hun står så alligevel altid og kigger ud af den. Når hun så får besøg af nabo katten får kattenlemmen en ordenlig gang øretæver. Den ene dag lige får jeg tog afsted om morgen høre jeg en ordenligt brav ude fra gange og løber der ud. Hvor jeg møder en syn af en kattelem der er revet ud af døren og ligger på den anden side. jeg skynder mig hen for at komme ud og fange katten så hun ikke løb væk. da jeg så for åbnet døren sidder hun lige så forskrækket som mig ude i indkørslen. men jeg tror da nok også nabo katten blev forskrækker for vi har ikke set den siden. Heldigvis skete der ikke nogle en katten, men vi måtte så hen og lave kattelemmen.
 8. Det kan godt være det er fordi hun fælder, for det gør hun rigtig meget. og det kom nogenlunde samtidigt. jeg må se tiden an. for hun er lidt kræsen og ikke så glad for ny mad.
 9. Jeg ville bare høre hvad i fodre med? Jeg fodre selv med Royal canin maine coon foder. Men jeg er ikke sikker på det er nok eller det rigtige. hendes pels virker lidt mat og tør.
 10. Pernille

  Plejemis

  Jeg synes det er så flot af dig at du tager katte ind som har brug for det.
 11. Hjemmefilm. 'swimmingpool eller Stranden ?
 12. okay. tusind tak for hjælpen
 13. så en killing vil ikke kunne lade sig gøre.
 14. Hun har været alene i 1 år. hun er ca. 1½ år nu og et par måneder mere, hun bliver 2 den 26/6 Ja det er hun. Det er meget forskelligt hvordan hun er når hun leger. vi leger meget med en pind med elastik snor på men nogle fjer på i enden, og det er hun sådan meget snigende og taktisk. men når hun så fanger den giver hun bare slip igen. men når hun leger med sig selv løber hun bare rundet og hopper over alt, så jeg vil ikke sige det er voldsomt, men hun er heller ikke mild.
×
×
 • Tilføj...