Hop til indhold

MissenAnton

Members
  • Antal indlæg

    4
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af MissenAnton

  1. Hej igen, I kære kattefolk! MissenAnton døde desværre her i torsdags og han blev lige nøjagtigt 1 år og 10 måneder. Tak for jeres hjælp med katten. Måske han desværre fik forstoppelse af al den lasagne og gode mælk fra købmanden? Nu har jeg heldigvis hentet en ny kat. Uhh den er dejlig.. Lille Mille kalder jeg den. Den kan godt lide spaghetti, og det kan jeg også - heldigt. Jeg skriver hvis jeg får brug for hjælp med hende..
  2. Tak for svaret. Det vil jeg huske, så mælken ikke kommer til at ødelægge mine kattes fordøjelsessystemer. Min angora kat er pludselig begyndt at jage i skoven. Er det noget der gør noget? Bliver min kat mere aggressiv af det? Her den anden dag kom den hjem med naboens mus.... Jeg er bange for at den skræmmer alle spurvene væk fra min have! Kan jeg gøre noget? Kan man måske købe noget sødt legetøj til den? Hilsen MissenAnton!
  3. Tak for jeres svar! Det er desværre en perser Angora kat. Det er nogle gode råd, men lasagne er nu hans nummer 1, dog får han også den gode mælk fra den lokale købmand. Denne kattemælk er Anton helt vild med: http://www.zooplus.dk/shop/kat/tilskudsfoder_specialfoder/kattemaelk?gclid=CIea4KT1l7cCFc3HtAodJhYAbg Og jeg har faktisk prøvet Whiskas kattemælken, men Anton spytter det ud igen. Føj, han er lidt kræsen! Hilsen MissenAnton!
  4. Hej alle! Jeg er blevet så heldig, at katten Anton er kommet til verden. Det er en rigtig sød Angora killing! Den er nu 1 måned gammel, men jeg er lidt i tvivl om hvordan den skal passes! Er den lidt anderledes end alle andre katte? I forhold til mad er der så et Angora kat produkt, man skal købe eller bare den traditionelle Whiskas? Måske kattepinde? Anton er også rigtig legesyg og kælen - det er jo dejligt! Hvis i har nogle gode Angora katte råd, så skriv dem endelig! Så er det også lidt underligt at Antons livret er lasagne? Hilsen MissenAnton!
×
×
  • Tilføj...