Hop til indhold

Mox610

Members
  • Antal indlæg

    9
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Mox610's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Jeg mener at have decideret fat i dem.. indtil nu har vi skubbet til dem og forsøgt at skræmme dem fra at fx. gå på bordet. Så en fastere hånd for os ville være at have mere fysisk fat i dem.
  2. Det er også bare svært at være lidt mere hårdhændet når man selv synes man er hård i forvejen Det er jo heller ikke nemt at være vred på de små pus.. Men ja.. En fastere hånd er måske den eneste løsning..
  3. Min kæreste har bare fået at vide man ikke må løfte en voksen kat i nakkeskindet.. ? en killing skulle være bedre hærdet til det?
  4. Vi har skam alverdens tid Vi siger Fast "Nej". . og AAA er også godt i brug.. Vi kan også være heldige så vi bare skal op og stå før de springer væk, men i størstedelen af tilfældene skal vi helt op og have fat i dem, Felix er værst da han ikke lader til at tage sig af hvad vi siger eller gør. Jeg synes ikke han er fraværende som sådan, da han har respons til sit navn og han er både kælen og legesyg. Kigger vi kattene i øjnene stirrer de bare igen. Hviket jeg ikke rigtig selv synes hjælper. Jeg har en fritte ug over kattene, men han har altid været okay nem at opdrage på. Sif er heller ikke slem til nykker, men hun kopiere Felix. Er vi i køkkenet kommer hun først når Felix begynder. Lidt tøvende, men hun får gejlet sig selv op ved at hoppe rundt som han. Men der er vel ikke meget andet at gøre end fortsat at følge jeres råd Tusind tak for vejledning.
  5. Hej pfpeter - Når det kommer til vand er de ligeglade. . Om så vi smider dem ud under bruseren.. Sif har lært at flytte sig hvis vi er efter hende med Felix er så ligeglad som man overhovedet kan være. Han tonser selv rundt i huset og jeg har ikke tal på hvor mange gange han har siddet og nyst fordi han knalder næsen ind i ben, dørkarme og bordben. Vi startede også ud med at have fat i nakken på dem når de lavede nykker, men det begynder de llidt at være for store til.
  6. Vi siger selvfølgeligt fast "nej". og skubber dem væk eller fjerner dem fra det sted de laver ulykker. Vi har prøvet med vand, men det har de intet imod. Men ja.. Det er indekatte, og ja de er stadig små.. Så det er selvfølgelig også noget at tage højde for Det skaber bare bekymring når nykkerne går udover både vores ting og kattene selv. Men tak for dit svar ventetiden synes dog bare at være meget lang
  7. Som tilføjelse til mit indlæg, kan jeg fortælle at felix nu har brændt den ene pote, på hvad vi tror er komfuret. De har også været oppe på kryderihylden, knust et låg og stjålet en æske med katteslik. Æsken var fuld og de åd det hele.. Slikket er til dosering af max 3 gange dagligt.. Den kvote fik de pænt overskredet. De mange små problemer skaber bekymring både i forhold til vores hjem og kattenes ve og vel.. Kan det virkelig være rigtigt at der intet er at gøre? Vand er de ikke bange for. og respekt har de kun 5 sekunder af gangen. Da min kæreste er den der er bedst til at skælde ud, er det oz ham de respektere mest.. Dog ikke mere end til de venter på at han går ud af døren, får at de så kan fortsætte deres nykker. Den ene dag lukkede han kun lige døren ud til, og Felix strøj lige forbi mig og op på køkkenbordet.. Sikke nogle unger man pludselig får
  8. Vores Sif snakker også igen når man taler til hende. . hun har ej heller et rigtigt mjav.. hun kurre ligesom en due.. hun har oz en tendens til at blive godt fornærmet hvis man skælder hende ud, eller hvis hun føler sig uretfærdigt behandlet men er der noget hun gerne vil, så sætter hun sig tilbagelænet på bagbenene og snakker med os, i håb om at være charmerende nok.. Og så er hun bange for fritten der rummestere rundt Felix er som en edderkop når han klatre på kærestens boksepude. . Den er fuld af små huller, men det kan være noget så underholdende Hans poter er som klistret til puden, og de bliver kun løftet i et split af et sekund af gangen.. men stærkt kan det gå alligevel.. Felix vil helst heller ikke spise af sin skål.. Han udvælger nøje hvilket stykke tørfoder han vil have først, hvortil han hiver det ud af skålen med en pote. Er han dog sulten, ligner han lidt en gravko, sådan som han skovler ind Han vil oz gerne være tæt på en.. han er så aktiv at han sjældent sidder stille, men synes han lige at han vil hygge, så skal han så tæt på som muligt.. Oz selvom han ikke kan komme længere, så rykker han tættere på alligevel og skal vi sove, skal han helst ligge på skuldrene eller brystkassen af endten mig eller kæresten.. Går min kæreste i bad, sidder de oz begge to uden for døren og kalder, til han er færdig.. Har vi fyrfadslys til at stå nedenunder, er det heller ikke usandsynligt at vi finder dem ovenpå.. De kan nu være dejlige de kære små
  9. En lang smøre.. Jeg ved det... Men... Min kæreste og jeg fik os to katte for at de kunne holde hinanden ved selskab.. De to brødre var dog begge smittede med en form for virus som den ene desværre døde af.. Den anden (Felix) blev herefter meget opmærksomhedskrævende idét at han manglede sin legekammerat.. Da han så var blevet rask (troede vi) fik vi så Sif. Felix er fra august 2012 og Sif er fra September. Sif er en stille og rolig kat, med et meget tålodigt og forundret sind. Felix derimod er den her lille rod der ikke tænker på andet end ballade.. Da de begge er syge optager de ikke rigtigt de ting de skal have fra deres mad, så de kræver lidt mere end bare tørfoder.. Vi er godt klar over at de kun er killinger.. Men... Nok er alligevel nok.. Sif har taget en del af Felix' nykker til sig, og hun er begyndt at lave lige så meget ballade som han.. Dog er det først for nylig hun er startet.. Felix derimod.. Han sætter klør i benene på en så snart man er i køkkenet.. De får masser af mad, så de mangler ikke noget.. dog tigger han ufattelig meget.. og kan han komme til det er han i vores mad så snart chancen byder sig.. om han så skal tage skraldet for det gang på gang.. De er på borderne, de bider i ledninger, leger med rullegardinerne.. Knuser porcelæn på hylderne, stikker af med lightere, kuglepenne, fyrfadslys, tyggegummi, almindeligt A4 papir der ligger på bordene. Vores køkkensvampe er ubrugelige, og sidste nye er at de er knust to glas, ved at kravle op på bordet og ned i håndvasken. En nat er vi også vågnet ved at Felix var i fuld hopla, Sif har så væltet noget volsomt nedenunder, hvilket har resulteret i at Felix springer op i sengen, sætter af på min kærestes brystkasse, og stikker af nedenunder til Sif. Min kæreste fik en fin rift tværs hen over brystkassen. Den anden aften ville jeg give dem hver en godbid.. Sif tog pænt imod sin, men Felix bliver ekstatisk, og han bed mig derfor i fingeren hvilket førte til en lang skylde under hanen og et plaster. Skal de have mad, er Felix lukket ude på badeværelset, da han ikke kan styre sig selv så snart vi er i køkkenet. Han springer efter foderskålen,selvom han ige har tjekket at den er tom. Han hopper op på bordet når vi spiser, og ødelægger gerne den mad vi laver.. Vi holder af dem, og de er da også dejlige når de er rolige Men alle de her ulykker begynder at tage overhånd. Listen er lang og bekymringerne store.. De ved hvad ordet "nej" betyder.. De vælger bare at ignorere begrænsnningerne når de tror vi ikke kigger.. medmindre der lige skal provokeres en smule. Nogen der har nogle råd til hvordan man styre sådan et par små uromagere ? Ethvert lille fif er kærkommen.. vi begynder at gå i spåner, og vi ser jo selvfølgelig helst at noget af det her kan løses, om ikke andet formildes..
×
×
  • Tilføj...