Hop til indhold

Madzen

Members
  • Antal indlæg

    7
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Madzen

  1. Vi bruger Himmelev Dyreklinik i Roskilde til vores katte, og vi har altid været godt tilfreds.
  2. Ja han snakker rigtig meget specielt når han er sulten (det er han næsten hele tiden) :-) men man kan også føre en samtale med ham, i det rigtige toneleje. Det med temperamentet har han også lidt af, specielt har han et tidspunkt om aftenen omkring halv ti kvart i ti, hvor han leger Torkild Tyrring i hele huset, det varer en ti minutters tid, og så er han rolig igen. Han er meget legesyg, med alt slags legetøj :-) vores gamle kat Luna får også en tur en gang imellem og han får også lidt igen.
  3. Er han bare et "gadekryds" :-) Har hentet ham på Roskilde Dyreinternat i August måned, vi aner ikke hvor han kommer fra, men der er flere af vores venner som siger han ligner noget Bombay eller andet, der er noget "Østen" over ham. Han hedder Loui og han er 6 mdr gammel, han er meget kærlig, han vil aller helst være hvor vi er, han kan godt lide at se fjernsyn og kigge på computer (speceilt muse markøren) er han glad for :-) Har som man kan se på billedet sådan nogle brune/kobber farvede øjne, han er slank og hans hale er pænt lang, man kan lige som mærke de mange led der er i halen.
  4. Ja det var måske en måde, men Luna har jo altid været vant til at der var mad når hun var sulten, hun er sådan en slags Diva når det kommer til hvad hun gør :-) hun bestemmer selv i hvilket tempo hun spiser, men hun kan vel omvendes :-) hun skal vel også bare acceptere "Tyranen Loui" ligesom vi andre gør.
  5. Jamen men problemet er jo at når Luna er færdig mes at spise så er der ca 60 % tilbage af hendes mad, og når så Loui opdager dette så spiser han hendes mad også, og så skal vi alligevel holde vagt.
  6. Hej katteforum, jeg er fuldstændig ny herinde, jeg har et stort problem med mine katte. Jeg har 2 indekatte, Luna på 4 år og Loui på 6 måneder. Problemt består i når de får deres mad, Luna som er en hunkat, hende har vi haft siden hun var lige godt 1 år, og hun har altid selv kunne dosere sin mad sådan at det varede hele dagen, og det er sådan set ikke hende som er problemet, problemet er Loui som er en han og godt og vel 6 mdr nu, når han får mad så æder han hele sin ration på en gang altså i løbet af 10 min, han vader rundt som en løve i sit bur lige inden han får mad, når han så har spist sin ration så smutter han over og begynder at spise af Lunas mad, hun får så ikke sin ration til at slå til, vi har været nød til at dele deres mad op i morgen og aften for at Luna bare skal have en mikroskopisk chance for at få noget at spise. Han er så fræk så hvis vi sidder brandvagt ved Lunas mad så bare vi vender ryggen til og er uopmærksom bare i 10 sek. så er han der med det samme ved hendes madtrug. Skal også lige sige at deres mad står i hver ende af vores spisested, jeg håber virkelig at der er en som kan hjælpe os med vores syntes vi "store" problem.
×
×
  • Tilføj...