Hop til indhold

Sinthi

Members
  • Antal indlæg

    5
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Sinthi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. tusind tak for alle jeres besvarelser, først og fremmest. Siden jeg sidst skrev, er han holdt op med at gå i kattebakken, men derimod begyndt at lave nr. 2 på vores dørmåtte og i sofaen. Landbo, han tisser ikke opad ting og han tisser, så han netop efterlader søer af urin. Jeg har siden hen fundet ud af, at han under hans tykke pels har fået nogle grumme sår i nakken, og jeg har på fornemmelsen, at de andre katte i området (der er mange katte) har været efter ham, da han ikke vil ud før sent om aften. Så jeg har mine anelser, om hans vandladning skyldes usikkerhed. Men hvis dette er tilfældet - hvad kan jeg gøre for at få ham til at blive rolig? Han burde ikke fejle noget, da han var ved dyrlæge for ikke så længe siden. Med hensyn til foder, har vi netop prøvet med forskellige produkter uden held.
  2. Katten kommer fra et rækkehus kvarter, hvor den har haft rig mulighed for at komme ud. Vi bor selv i rækkehus, hvor han kan komme ud, men han bryder sig ikke meget om at være udekat. Han kan sagtens finde ud af at bruge kattebakken, men problemet er, at han tisser også alle andre steder. Kan det skyldes, at han prøver at markere? Jeg håber virkelig, at det kan fikses, for har pt. danmarks største forbrug på rodalon og jeg vil meget nødig af med ham igen, da han ellers er en skøn kat. Tak for besvarelsen i øvrigt (:
  3. Hej Jeg er lige flyttet fra Djursland til Hovedstadsområdet og jeg tænkte på, om der er nogen, der kunne anbefale en dyrlæge i området, der er dygtig til at behandle kat såvel som hund. Jeg var super glad for min dyrlæge på Djursland, men det er lidt af en togtur Det skal lige siges, at jeg er studerende, så det må også gerne være nogle fornuftige priser.
  4. Hejsa. For ca. 6 mdr. siden anskaffede min kæreste og jeg en 3 årig hankat (kastrat), så vores hund kunne få en legekammerat og vi kunne få en hyggekat. Normaltvis er det verdens dejligste kat - en rigtig kælemis (: Han er god til at gå i kattebakken, men han tisser til gengæld også alle andre steder! Jeg håber, at der er nogen, der kan hjælpe mig med nogle gode råd.
×
×
  • Tilføj...