Hop til indhold

trille

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af trille

  1. Jeg har nu købt royal canin sterilesed for at være på den sikre side! Og så får hun vådfoder ihvertfald 3 gange om ugen ved siden af! - Blander dog lige det sidste killinge foder i!
  2. hun har en lidt våd snude? ved ikke om det er normalt, da hun er min første kat og jeg er vant til hunde som har rigtig våde snuder! Men nej der er ikke snåt med eller våske fra øjnene men hun nysser 2-3 gange efter hinanden dog ikke hver dag! Og hun spiser og drikker normalt! så ved ikke helt om det er normalt eller om jeg bør få hende tjekket for en sikkerheds skyld eller se det an weekenden over? Lige er til aften har der været lidt mere energi i hende! - Jeg har ikke noget termometer, hvor kan man få det til katte? kan man bare bruge et almindeligt? Og hvordan tager men deres temperatur hvis ja?
  3. Hun er en siameser blanding og vejer imellem 2.3-2.7kg det svinger lidt! Hun plejer at være meget aktiv! Hun er steriliseret og købt via et internat igennem dyrenes beskyttelse (købte hende som 12uger) Dyrelægen lyttede på hende sidst jeg var der for 4 uger siden og der var dog ikke noget men jeg forstår det dog stadig ikke hvorfor hun snokker sådan Det gør mig lidt nervøs! Hun nyser også lidt for tiden så ved ikke om hun måske er blevet forkølet?
  4. Dyrenes beskyttelse har også et par internater rundt omkring og mener det koster 5-700kr at få dem indleveret! Ellers så i nogle tilfælde henter de dem vidst gratis?? (det her er jeg ikke 100% sikker på men tror ikke hvis man fx finder en kat med killinger at man så skal give flere 1000kr for at indlevere en kat)
  5. jeg fik min kat steriliseret her for 1 måned siden og hun har nu haft massere af energi selv samme dag hvor hun blev steriliseret var hun UMULIG at holde i ro! Men her den sidste uge er hun begyndt at sove meget mere? Hvordan kan det være? Hun er også begyndt at snokke hvilket hun ikke har gjord før i tiden :confused: Hun får foder til steriliseret katte og killinge foder blandet sammen for tiden! Og er der nogle der ved hvad jeg kan gøre for at få lidt mere energi i hende igen? Jeg syntes nemlig det er så sødt når hun løber rundt og leger!:rolleyes: hun er 7 måneder og en 3 farvet kat forresten:o
  6. Hvad er bedst? Eller er det, det samme? Jeg kan ikke finde ud af hvilket et af mærkerne jeg skal vælge. Min kat kan lide begge dele!:rolleyes: *madglade kat*
  7. trille

    Hvilket foder?

    Jeg har tænkt lidt over hvad er fordelen ved at give steriliseret katte foder til steriliseret foder istedet for almindelig foder:confused::confused: Min kat er ikke i nærheden af overvægtig nemlig, og det er hvad jeg har forstået det skulle forebygge! hun er 7 måneder gammel! (Lige nu når hun killinge foder og foder til unge steriliseret blandet sammen)
  8. Hej jeg har en steriliseret kat(siameser/huskat blanding) på 7 måneder, hun er meget lille af sig (2.3kg vejede hun inden hun blev steriliseret for 3 uger siden).:rolleyes: Jeg er i tvivl om jeg skal give hende steriliseret foder eller om jeg skal forsætte med at give hende killinge foder? Og om steriliseret katte SKAL have foder til steriliseret katte? :confused::confused:
×
×
  • Tilføj...