Hop til indhold

holsen

Members
 • Antal indlæg

  176
 • Medlem siden

 • Senest besøgt

Community omdømme

10 Good

Om holsen

 • Rang
  Kattedebatør af 2. grad

Personal Information

 • Interests
  Fotografering, male og mine katte
 • Occupation
  Jeg er Farvehandler
 1. Det lyder til at katten fortæller dig at den ikke er tilfreds med at vand og mad står så tæt på den kattebakke. Det er også meget sjældent at katte vil have det. Så flyt mad og vand ti et andet rum. Så tror jeg det stopper.
 2. Så er den sat derind, og jeg har bedt dem om at kontakte dig ved interesse. Der er feks en der både har hund, rotter, og flere forskellige fugle racer.
 3. Du skulle muligvis spørge ad på dette forum, der er mange der har flere forskellige racer dyr. http://www.hybels.dk/nytforum/phpBB2/index.php?sid=4c098e6defc78987a21c8bf6dbe0e263 Eller jeg kan sætte den deri for dig
 4. Fenya er et dejligt navn
 5. Det er da meget muligt Hvor længe gælder tilbuddet?
 6. Jeg avlede tamrotter, så jeg kender godt til det Jeg springer over gruset denne gang, men tak for at du kunne huske det. det er imponerende.
 7. Ja, det er det værste ved at have killinger og bagsiden ved at passe andres katte
 8. holsen

  Toulouse

  Åh hold da op hor er han bleven stor og dejlig.
 9. Nårhh, vi er da nogen Jyder herinde. Jeg er selv fra Randers. (ca. 35 km nord for Aarhus)
 10. Vi har 2 dejlige katte. Molly: Brite hentet fra internat. Født den 2 december 2003, altså 7½ år. Sally: Huskat hun er en tilløber. Født ca. den 6 juni 2008, altså 3 år.
 11. Safira Sakina Sami Shana Sandeep Shahrokh
 12. Det er så et drengenavn, kan jeg se.
 13. Hope ovesat til andre sprog. [TABLE] [TR] [TD=class: normalcell]AKI (2) f Japanese[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]AMAL (1) f & m Arabic[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]ASHA (1) f Indian[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]ELPIDIUS m Late Greek (Latinized)[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]ELPIS f Ancient Greek, Greek Mythology[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]ESPERANZA f Spanish[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]HOPE f English[/TD] [/TR] [TR] [TD=class: normalcell]IMEDA m Georgian[/TD] [/TR] [TR]
×
×
 • Tilføj...