Hop til indhold

fifi

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

fifi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Jeg havde en aftale om at hente katten i dag. Da jeg ringede var han blevet lovet væk til nogle andre. Der havde åbenbart været mange der havde vist interesse for katten, og han var blevet lovet væk til et par uden børn og katte. Jeg blev meget skuffet. Havde glædet mig hele weekenden. Men der er total harmoni mellem de to katte, jeg i forvejen har, så jeg vil ikke være på udkig efter flere katte foreløbig.
  2. Hej! Jeg har fået mulighed for at adoptere en 4 årig kastreret hankat. Han er 1/2 hellig birma og 1/2 perser Jeg elsker katte og har set udsendelser om begge racer hver især på Animal Planet og er meget betaget af netop disse racer:) Er der nogen der kender til denne blanding og dens temperament? Hvor tæt knytter en 4 årig kat sig til sine nye familie i forhold til en lille killing? Kan man opnå det samme tætte forhold? Jeg har i forvejen to stille og rolige hunkatte (huskatte), der er meget glade for hinanden. Kan jeg risikere at der bliver problemer med kattene ved, at tilføje en 4 årig hankat til familien? Den 4 årige kat er klar til afhentning, så jeg ville blive meget glad for hurtige svar:).
  3. Hej igen Jeg vil bare fortælle at kattene nu er uadskillige. De leger sammen dagen lang og ligger også tæt når de sover om dagen. Men om natten kommer den lille kattekilling og sover ved siden af mig og den store sover på en blød stol, der står ved siden af sengen. Jeg har kun haft én kat før, da jeg var barn - og det var en vildkat. Jeg havde slet ikke forestillet mig at man kom til at holde så forfærdelig meget af sine tamme huskatte. De er simpelt hen bare så søde og kærlige og helt uundværlige. Som pfpeter nævnte, så er det nemmere at føre killinger sammen end voksne katte - så hvis jeg skal have endnu én kat bør det nok være snart. Jeg har ikke helt besluttet mig endnu - vil det være bedre at tilføje en han eller en hun til flokken?
  4. I dag har været en rigtig god dag. Jeg har ikke hørt den store knurre og hun begynder at ligne sig selv igen. De leger nu meget sammen, uden at der er knurren og hvæsen. Her i eftermiddags kom de begge og lagde hos mig mens jeg sad i sofaen. Først kom den store og så den lille. De lå helt tæt op ad hinanden uden problemer. Da tænkte jeg at det er lykken at have én kat og dobbelt lykke med to katte!
  5. 1000 tak for Jeres svar, som jeg blev virkelig glad for. Det var sådan en lettelse at få at vide, at det var normal adfærd. Jeg var ikke klar over, at katte ikke var sociale dyr. I går fulgte jeg rådet med at give kattene ro og self. Allerede i morges var den store kat roligere end i går og her til aften er hun meget roligere end hun var i morges og er nu også blevet kærligere overfor mig igen. Jeg er glad for at jeg fik at vide, at jeg ikke skal blande mig for meget, ellers kan den store kat finde på at vende mig ryggen. Så det råd har jeg fulgt her i dag og det ser ud til at virke. Så nu lader jeg tiden gå og tror på, at det nok skal ende godt. Endnu engang tak for Jeres svar. De betød rigtig meget for mig.
  6. Jeg har en 5 måneder gammel hunkat, hun har været utroligt rolig og blid og kærlig, jeg har aldrig hørt hende hvæse og knurre før. Jeg er blevet så glad for hende at jeg syntes at det ville være dejligt for os begge to med endnu en kat. I går fik vi så en lille kattekilling. Hun er fantastisk sød og jeg regnede med at det ville gå fint med dem begge to sammen. Min store kat hvæser og knurrer uafbrudt efter den lille og følger efter hende, og har nu også hvæset af efter mig og bidt mig. Jeg kan slet ikke kende hende igen. De er begge huskatte. Jeg håber at de kan blive glade for hinanden. Hvordan vænner jeg dem bedst til hinanden?
×
×
  • Tilføj...