Hop til indhold

Thallepigen

Members
  • Antal indlæg

    8
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Alt der er opslået af Thallepigen

  1. Hej alle. Jeg har en hunkilling på lidt over 5 måneder. Hun er blevet steriliseret, da jeg lukker hende udenfor. Kan hun komme i løbetid? Og i så fald, hvor gamle er de første gang? Hvilke tegn kan der være på, at hun er i løbetid? Jeg har ikke haft hunkatte før, så er lidt uviden omkring dette. Håber på jeres hjælp til mine spørgsmål. Hilsen Natascha
  2. Vil bare lige informere om, at min kat er kommet sikkert hjem. Tusind tak for rådene - klart nogle jeg vil bruge i fremtiden.
  3. Det kan også være i ren provokation. men jeg vil sige, få hende til dyrlægen og neutraliseret hende - det hjalp på mine killinger, for de gjorde nøjagtig det samme inden de blev neutraliseret.
  4. De er begge trænet til at komme når jeg pifter, det lærte jeg dem da jeg fik dem. Og før i tiden kom han også altid når jeg piftede, men det gjorde han bare ikke for fem dage siden. Jeg har tænkt mig at efterlyse ham på nettet og med sedler. Ang. kattebakken, så har jeg aldrig lagt grus ude foran før. Havde bare hørt om det, og tænkte at det måske kunne hjælpe - hvis han nu var i nærheden..
  5. Nej, ikke endnu. Men det vil jeg gøre. Er der andre måder, hvor jeg evt. kan hjælpe ham hjem? Har hørt noget om, at man kan ligge deres kattegrus udenfor for at de kan genkende duften - passer det?
  6. Han er snart 5 måneder, og er kastreret. Så der er ikke meget damesjov til ham. Han plejede bare at komme løbende, hver gang jeg kaldte på ham.
  7. Jeg har to katte, en han og en hun kat - det er søskende. Begge katte er for en måneds tid siden begyndt at komme uden for, da jeg bor ved siden af et naturområde. Men nu er min hankat væk på fjerde døgn Er det normalt at de til tider bare bliver væk? Min hunkat kommer gladeligt hjem hver dag, når jeg kommer hjem fra skole. Men han er endnu ikke kommet tilbage. Jeg er begyndt at blive bekymret for ham nu. Så det kunne være rart, at høre om andre har prøvet det samme - hvor deres kat evt. er vent tilbage På forhånd, mange tak..
×
×
  • Tilføj...