Hop til indhold

Mækker

Members
  • Antal indlæg

    6
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Mækker

  • Fødselsdag 21-12-1988

Mækker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Spørgeskemaet tager ikke hensyn til ældre katte, hvilket faktisk gør at svarene jeg kunne give omkring min kat som er 20 år, sikkert kommer til at forvirre mere end det gavner. Der er heller ikke taget forbehold for sygdomme, som også påvirker hvordan man holder kat, samt hvad katten kan i løbet af dagen. Min kat leger f.eks aldrig. Det gider hun ikke. Hun bruger det meste af dagen på at sove. Derudover har hun en del sygdomme der gør at hendes adfærd er en smule anderledes. Men hun er på ingen måde understimuleret, eller på nogen måde forsømt, men hvis jeg så spørgeskemaet igennem med mine svar, uden at kende noget til min kat, vil det se ud som om jeg er ligeglad med hende og ikke passer hende ordentlig F.eks ved leg var det måske en god idé at indsætte svarmuligheden "Min kat er gammel og gider ikke længere at lege".
  2. Mækker

    Urne til kat

    Hej Katteforum Jeg håber i kan hjælpe mig. Jeg har en ældre kat, som jeg nok må indse ikke lever evigt. Sammen med familien er jeg begyndt at planlægge hvordan jeg gerne vil have tingene når hun ikke længere er her. Jeg har derfor kigget på urner og besluttet mig for at urnen skal være af træ, MEN de urner jeg kan finde i træ bryder jeg mig ikke om. Derfor søger jeg målene på denne type urne, så jeg kan bestille en hos en trædrejer. Jeg vil derfor høre om der er nogle af jer der har denne type urne stående og måske kunne sende mig målene på den.
  3. Der er ingen problemer med hensyn til drikkevandet. Som sagt er alle hendes tal fine. Jeg har godt hørt at kød har et lavere jod indhold, men kan ikke finde nogle steder om hvor lavt.
  4. Jeg har en skøn kat på 20 år som desværre lider af forhøjet stofskifte (hyperthyroidisme). Hun er derfor sat på special kost og bliver jævnligt tjekket hos dyrlægen så jeg er sikker på hendes stofskifte ligger normalt. MEN.! Problemet er at hun kun må få dette special fodder og intet andet. Jeg kan få det her fodder i tørkost i én smags nuance og jeg kan få det som vådkost i én enkelt smags nuance, og meget forståeligt er min kat ved at være ret så træt af at spise det samme mad om og om igen. Hun får tørkosten som sit daglige fodder og vådkosten som en slags guf en gang i mellem, men hun er begyndt at blive uinteresseret i begge ting og har pludselig fået en enorm interesse i min mad, hvilket hun ellers ikke har haft før. Humlen er at hun ikke må få mad der indeholde jod. Så nu er mit spørgsmål om i eventuelt kender til nogle katte venlige fødevare der ikke indeholder jod eller som har et utroligt lavt indhold af jod? Det kunne være utrolig dejligt hvis jeg kunne give mit kat lidt andet end hendes vante mad. Det skal lige hurtigt nævnes at jeg ikke bare begynder at give min kat nyt mad uden først at have snakket med dyrlægen, da jeg ikke vil risikere hun pludselig får det dårligt.
  5. Der er ingen ændringer sket i hjemmet. Jeg tør ikke sige hvor mange liter rodalon vi har brugt og grus har vi også prøvet at skifte utallige gange. Det lidt surt at intet virker.
  6. Jeg har en 19 årrig hunkat, der er indekat, som har fået den ide at hun helt nægter at bruge sin kattebakke. Hun mener det er i orden at tisse vores køkken og gang til og nu er hun også begyndt på stuen. Hun skider heller ikke i bakken, men lige ved siden af bakken i stedet. Vi har købt en ny kattebakke i tilfælde af at hun mente at den gamle måske skulle lugte. Vi har prøvet mange forskellige typer grus. Vi har prøvet katteparfume så hun skulle få mere lyst til at bruge bakken. Vi har prøvet at flytte bakken, hvilket bare gav os problemer 2 steder, så vi rykkede den tilbage igen. Intet af det har hjulpet. Hvis vi ser hun snuser rundt fordi hun skal noget så tager vi hende og sætter hende op i bakken og når vi gør det så vil hun gerne bruge bakken. Men er vi der ikke til at løfte hende over så tisser og skider hun hvor hun vil. Jeg har fået at vide at katte bliver kræsne med alderen, men det her er til at blive skør af. Jeg håber derfor der er nogle af jer der kan komme med et par gode råd, så det er til at holde ud at have kat. Vi elsker katten meget højt og hun har et fantastisk sind, hvis man ser bort fra tisseriet.
×
×
  • Tilføj...