Hop til indhold

Chrissy

Members
  • Antal indlæg

    3
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Chrissy's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Jeg har lige hentet to søde killinger en han og hun i går, ude på en gård. De er temmelig sky og kommer ikke op til en, men kan godt tages op, når man får fanget dem.. Det er meningen at min mor skal have hunnen og jeg skal beholde hannen. De bor ude på vores badeværelse, hvor de har mad, kattebakke og legetøj, samt en dejlig lun sovekasse. Problemet er min 3 årige hunkat, der skal introduceres til den ene lille han-killing jeg skal beholde. Jeg prøvede i dag, at tage hende med ud på badeværelset. Hun hvæsede og knurrede dybt. Jeg tog begge killinger op i skødet og satte mig på WC'et og kælede med dem, mens jeg snakkede beroligende til min gamle kat. Hun hoppede op i vindueskarmen og der sa hun så og gentog forestillingen i 10 min. tid. Begge de to killinger begyndte efter ca. 5 min. også at hvæse og knurre..de lærer jo, af den store, og de følte sig virkelig truet. Nå, ned med killingerne og ud med min gamle mis. Bagefter gjorde jeg alt muligt, for at kæle med min gamle mis, og være sød overfor hende, men hun hvæsede og knurrede også af mig..hun var tydeligvis dybt fornærmet.. Jeg ved ikke rigtigt, hvad næste skridt er.. Min plan er, at den ene killing kommer over til min mor søndag eller mandag, og der håber jeg, den er blevet så meget vant til mennesker, at min mor kan klare resten af arbejdet med at gøre den helt tam.. Jeg har overvejet, om man kan købe Baldrian, og så smøre killingen ind i det, og se, om den gamle mis, så bliver helt vildt i varmen og vil nusse med killingen..men ved det ikke.. Er der nogle der har erfaring med det her, med killinger der skal introduceres til voksne hunkatte?
  2. Okay, men hvis det er det hun gør, er det så helt normalt adfærd, for jeg har ikke set det før ved andre katte jeg har haft. Det er også noget forholdsvist nyt hun er begyndt på, sådan indenfor de sidste 3 mdr. Hun er nu 3 år, og har altså ikke gjort det tidligere... Har du eller andre gode ideer til, hvordan jeg får hende til at stoppe med det igen?
  3. hejsa alle Jeg har en dejlig blandingskat af Norsk Skovkat og Bengaler eller Kenyansk vildkat (vides ikke med sikkerhed). Jeg ved ikke om hendes adfærd har noget med de racer hun indeholder at gøre, eller om det er helt normalt katteadfærd. Hun er begyndt at skrabe med poten på gulvet ovre ved madskålen. Der er mad i skålen, og hun gør det hele tiden, efter hun har spist. Jeg har prøvet om det handler om hun vil have ny mad, eller om det er fordi hun gerne vil ud, men ingen af de her ting lader til at være tilfældet. Det er ved at drive mig til vanvid at høre på den her skrabelyd, bare jeg dog vidste, hvad hun vil? Er der nogle der har oplevet noget lignende, eller bare ved, hvad hun prøver at signalere til mig?
×
×
  • Tilføj...