Hop til indhold

Ninkamus

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

Om Ninkamus

  • Fødselsdag 27-03-1986

Personal Information

  • Interests
    Kaniner, hunde, kat, IT
  • Occupation
    Multimediedesigner i stor webshop

Ninkamus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Mange tak for svar begge to. Nej jeg tror heller ikke de dør af korn - i så fald har de nok et lille problem når de stopper sig med en stor fed mus der lige har mæsket sig i markens korn Hunden går selv i korn marken og gnasker løs, han er da i live endnu.. Nå det var et sidespring Jeg har handlet lidt "perfekt-fit" killingefoder hjem - og nej jeg tror ikke ham den store tager skade deraf - han er jo lidt til den smalle side. Han har dog nu efter en lille uge på det nye foder allerede fået en noget mere lækker og vildt blød pels, så det må være gode tegn. Jeg er stadig meget intresseret i at høre fra folk herinde og glæder mig til at hente staldens nye medlem hjem i morgen aften - hundens hvalpekurv er nu sat i stalden med masser af tæpper, der er lidt mere plads end i den lille kasse, baltasar bød kurven velkommen med det samme
  2. Et fyldstgørende svar? Du skriver at DU fodre med råt, det giver da ingen svar på mine spørgsmål i mit første indlæg. Jeg har lavet et indlæg for at få nogle svar, og herefter spørger jeg om der ikke er nogen med forstand på kattefoder (jeg undre mig over slet ingen svar på 3 dage på et forum).. At du er stor modstander af tørfoder giver mig stadig ingen svar. Det er en evig diskution i blandt andet hundeverden med tørfoder og råfoder, og vi bliver aldrig enige, så den diskution er der ingen grund til at tage.. Jeg mangler dog stadig svar på hele det denne tråd er oprettet for. Spørgsmålene kan ses i det første indlæg.
  3. Det gav mig da ikke meget svar på mine spørgsmål?
  4. Slet ikke nogen af jer Kattefolk herinde der har forstand på foder til katte :confused:
  5. Jeg syntes det lige præcis er fordelen med en kat frem for en hund, at den bedre kan passe sig selv, og ikke står og venter på at komme ud og gå tur mv. Der vil sikkert være nogen med en anden holdning. Jeg selv har staldkat der passer sig selv det meste af tiden Jeg har i sommerferier passet min søsters kat hvor der bare er sørge for mad og vand til den, og den har ikke lidt overlast
  6. Jah hvis den render løs og har mødt en han kat på vejen.
  7. Tak for det Buller kommer jo først hjem på mandag - det bliver skønt. Jeg syntes jo så at Baltasar er enorm grim Men han er en rigtig dejlig hygge mis!
  8. Jeg har ikke meget forstand på Katte.. Men det kræver at I har parret hende for at der kommer killinger
  9. Nu har jeg lavet den første tråd om noget Kattefoder - nu må jeg heller lige fortælle lidt om hvilken størrelse jeg er. Jeg er en en pige/tøs/kvinde fra det midtjyske - 26 vintre gammel på nuværende tidspunkt. Jeg har sammen med min kæreste et lille slot uden for byen, vi har boet her i 2 år til december og jeg elsker landlivet! Til hverdag drager jeg til stor byen hvor jeg arbejder som Multimediedesigner i en størrer Webshop. Jeg har altid haft en forkærlig for dyr - og ligesom mine 3 søskende er mit liv omgivet af dyr. Som teenager gik timerne i stalden hos hestene - jeg elskede en god tur i skoven på den islænder jeg lånte. Som jeg blev ældre var det kaninerne der tog over, først som kælekaniner, og nu som sportsdyr - 13 stk i stalden, fast et par kuld om året - gerne stævner flere gange i måneden - Kaninerne er min lille passion, og disse kan man læse meget mere om på http://ninkamus.dk/ Yderligere er der hundebassen - en dejlig schæfer på næsten 1½ år! Han trænes i DcH regi - og vi håber at blive klar til konkurrencer til foråret år. Smukke Darko kan man læse mere om her: http://darko.ninkamus.dk/ Til et lille slot på landet høre jo kat - og hele grunden til at jeg har oprettet min profil herinde. Sidste sommer fik jeg en staldkat fra naboen der havde fået et par dumpet ind af døren, jeg fik den ene som bliver kaldet Baltasar - kæresten var ikke helt med på Katte ideen, men jeg havde brug for nogen der kunne holde musene af kaninernes gulerødder og Baltasar klare opgaven til UG! Baltasar tager ofte turen til naboen for at hygge med deres katte, han er meget social og elsker kontakt og nærvær med mennesker og andre dyr - så nu skulle det være, Baltasar skal have sig en kamerat, og denne gang skulle det ikke bare være en hvilken som helst kat (naboen har killinger, så kunne hente en gratis om det skulle være). Men jeg har en forkærlighed for røde katte, så denne gang Skulle den være rød. Buller kommer hjem til os på mandag - så håber jeg Baltasar tager godt i mod ham så de kan hygge sig sammen. Baltasar som Killing da jeg lige havde fået ham hjem Baltasar i det tidlige forår - mens der stadig var sul på kroppen Buller (billeder lånt fra salgs annoncen)
  10. Ninkamus

    Kattefoder...

    Jeg har en staldkat, jeg fik af naboen sidste år - en killing der var dumpet af hos dem. Jeg stod og manglede en kat til gården, og han flyttede hurtig op til mig. Siden har han været fodret med Rema's eget kattefoder - en gang i mellem perfect-fit når jeg lige var forbi føtex. I vinters boede han fast inde i stalden, og var blevet lidt tyk - lige nu render han jo markerne tynde, og han ligner en killing uden sul på kroppen. En tur i petwold og jeg fandt følgende foder som jeg købte 3 kg af: http://www.aller-petfood.dk/www/aller-petfood.pl/www/upload/_wysiwyg/File/All/All_cat_260111_DK.pdf Det faldt i herrens smags.. Til hunden har jeg fået en sæk Samsfield http://www.samsfield.dk/ det er noget super godt hundefoder, og tænkte det kunne ske de havde en kattevarriant også - men nej.. Lidt mere søgning og jeg faldt over denne til katte: http://www.aller-petfood.dk/download/dk/Aktiv_Kat__100308DK_S.pdf Og så er det jeg skal være ærlig - jeg har ikke en skid idé om de to jeg har fundet er godt kattefoder. Nu kommer der en ny killing til stalden i næste uge - og vil gerne give ham en god start. Jeg går meget op i hvad mine kaniner og min hund får at spise. Hunden har pt. været fodret med Royal Canin inden jeg læste om Sams Field. Jeg har yderligere kigget lidt på Olivers - men for mig er det altså "bare" stald katte hvis man kan sige sådan - og jeg syntes ærligtalt at både Royal Canin og Olivers er over mit budget til kattene, jovidst er det gode mærker - men priserne er altså derefter fordi de har navnene til det - ikke fordi det er det bedste (bare se på hundefoder). Nå men spørgsmålet er ganske enkelt - er disse to fodertyper helt hen i vejret? http://www.aller-petfood.dk/www/aller-petfood.pl/www/upload/_wysiwyg/File/All/All_cat_260111_DK.pdf http://www.aller-petfood.dk/download/dk/Aktiv_Kat__100308DK_S.pdf og hvad kan jeg kigge efter (indholdsmæssigt) for at give den bette en god start?
×
×
  • Tilføj...