Hop til indhold

kambrosius

Members
  • Antal indlæg

    10
  • Medlem siden

  • Senest besøgt

kambrosius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Community omdømme

  1. Mine 2 katte skal steriliseres imorgen, og jeg er bare så nervøs om der sker noget . Det værste er at jeg ikke kan være der og vente på de kommer ud igen, hvad er risikoen ved sterilisation?
  2. Der er bestilt tid til sterilisation d 10. Så mon ikke det lindre på stressen.
  3. Hej med jer . Jeg har som nævnt i andre indslag to hun katte Ida på 1 år og 6 måneder og puk på 11 måneder. Ida er begyndt at hvæse og knurre af folk og nogle gange bider hun. Hun har Altid været en meget reserveret kat som man ikke bare skulle tage op og kæle for, det har altid været såen at hun skulle komme til en, og det gør hun også jævnligt hvis hun selv kan bestemme hvornår, og det respektere man jo som katte ejer, man lærer jo sine dyr at kende og finder ud af de har sine egne grænser. Men hun er begyndt at hvæse og knurre af min mand og jeg. Og hun har hertil aften bidt mig, hvilket jo er fuldstændig uacceptabelt da hvis hun kan finde på at bide mig, kan hun jo også finde på at bide andre og jeg er afhængig af besøg af andre mennesker pga sygdom og det ville være forfærdeligt hvis hun bed dem. Jeg vil gerne have jeres mening om hvad dette kan skyldes? Ida har lige været i løbetid i næsten 2 uger da hun gik i løbetid først på sidste uge og sluttede men kom så i løbetid igen, i starten af denne uge. Kan dette skyldes stress? Eller kan det skyldes andre ting? Jeg håber nogle kan hjælpe med at finde svar på dette, da jeg vil være ked af at skulle af med hende.
  4. hvad gør suprelorin? og er det recept pligtigt?
  5. hej alle sammen:rolleyes:. jeg har to dejlige hun misser som ikke er steriliseret. den ene(Ida) er nu 1 år og 6 måneder gammel og den anden(Puk) ca 9 måneder gammel. Ida har været i løbetid mange gange, og jeg har valgt ikke at få hende steriliseret da jeg har overvejet når min mand og njeg flytter i et større hus at hun skal have killinger. Ida var i løbetid sidste uge og det sluttede ca fredag. Puk er i løbetid for første gang denne uge og Ida går hele tiden og slikker og snuser Puyk bagi, det ved jeg er megert normalt for katte, men nu er Ida begyndt at give tegn på løbetid igen selvom hun var ovre det for denne gang. så mit spørgsmål er om Puks løbetid kan påvirke Ida til at komme i løbetid igen? da jeg synes det er lidt mærkeligt at hun pludselig er i løbetid igen:confused::confused::confused:.
  6. hejsa. der er lidt nyt i sagen. jeg tror det er fordi hun ikke kan taale den mad hun har faaet. da hun har lavet to kaempe polser og det har hjulpet paa hendes mave. hun pruter stadig saa jeg tror det er maden. jeg vil prove at give hende noget andet foder.
  7. jeg kan prove. jeg gor det saa snart jeg kan.
  8. nej, det ser ikke ud til at der kommer orm ud af hende. men burde de ikke ogsaa komme ud naar de kaster op? og kan det virkelig gore maven stor? min anden kat havde orm engang, den tabte sig. hvornaar plejer man at kunne se naar de er dragtige altsaa at maven bliver storre?:confused:
  9. min kats mave er stor men dens brystvorter viser ikke tegn paa at skal til at producere malk og jeg kan heller ikke marke noget under huden? er hun gravid eller er det noget andet.:confused: jeg lagde bare marke til det. det skal lige siges at den prutter meget og det lugter slemt. og hun har en voldsom appetit da det er en jeg har reddet for ikke at skulle blive aflivet. og har nok ikke faaet meget mad i tidens lob. men burde man ikke kunne marke killingerne inde i hendes mave? jeg synes jeg kan marke noget, men ved ikke hvad, og hun er ikke ret stor, saa det er begranset hvor mange killinger der kan vare i hende..:confused: beklager alle a'erne da det er et udenlands tastatur.
×
×
  • Tilføj...